Ugens embedsmand: Jimmy Bruun Felthaus arbejder med kuren, der skal fremtidssikre Danmark

Kontorchefen i Uddannelses- og Forskningsstyrelsens direktionssekretariat trives med at sætte rammerne og retningen for sit kontor, så medarbejderne udvikles fagligt og personligt. I sin tid hos styrelsen har han mærket de stigende krav til centraladministrationen og forventningerne om effektivisering.

Kompleksiteten i løsningen af de udfordringer, vi ser nu, kræver en langt større grad af samtænkning på tværs af politikområder, lyder det fra Jimmy Bruun Felthaus.
Kompleksiteten i løsningen af de udfordringer, vi ser nu, kræver en langt større grad af samtænkning på tværs af politikområder, lyder det fra Jimmy Bruun Felthaus.Foto: Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Simon Engell Kjøller

Hvad har du oplevet som den største forandring i din tid under Uddannelses- og Forskningsministeriets ressort?

Dels stigende krav generelt til centraladministrationen, som trækker større veksler på opgavehåndteringen, mens der samtidig er en kontinuerlig forventning om effektivisering. Det fedt, der måske engang var, er væk.

Dels en øget kompleksitet i løsningen af de store samfundsmæssige udfordringer, vi står overfor. Videregående uddannelser, forskning og videnbaseret innovation har i mange år været en del af kuren, der skal fremtidssikre vores lille land, EU og verden.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024