Ugens embedsmand: Victor Boysen er 30 år, nyudnævnt pressechef, og så er han tidligere ungdomspolitisk formand

Når hektiske kriser rundt om i verden udgør bagtæppet for ens arbejde i Udenrigsministeriet, så kommer man lynhurtigt tæt på sin minister. Derfor gik der ikke mange dage før Victor Boysen blev fortrolig med Lars Løkke Rasmussen efter ministerskiftet. Med en fortid i ungdomspolitik har han ingenlunde problemer med at læse det politiske landskab. 

Når kriserne banker stadigt mere intenst på døren, kommer man tæt på sin minister, fortæller Victor Boysen, der netop er startet som pressechef i Udenrigsministeriet.
Når kriserne banker stadigt mere intenst på døren, kommer man tæt på sin minister, fortæller Victor Boysen, der netop er startet som pressechef i Udenrigsministeriet.Foto: Thorleif Ravnbak
Sebastian Vidkjær Stone

Du blev ansat som ledende presserådgiver i Udenrigsministeriet to uger før, at SVM-regering landede. Hvordan var det at være i ministeriet i løbet af perioden med et forretningsministerium og særligt i perioden efter, at den nye regering kom på plads? 

Det var et vildt gearskifte. Vi gik fra 5 til 120 kilometer i timen fra den ene dag til den anden. Efteråret var ret specielt, for vi måtte stort set ikke betjene ministeren, da der blev trykket på valgknappen.

Blå bog

Victor Boysen (f. 1993)

  • 2023-nu: Pressechef, Udenrigsministeriet 
  • 2022-2023: Ledende presserådgiver, Udenrigsministeriet 
  • 2021-2022: Presserådgiver, Udenrigsministeriet 
  • 2020-2021: Fuldmægtig, Udenrigsministeriet 
  • 2015-2017: Formand, Radikal Ungdom 

Uddannelse: cand.scient.pol. (Københavns Uni., 2020)

Kilde: LinkedIn

 

Derfor ladede vi batterierne op, hvor vi øvede os i at klippe videoer og kom tættere sammen som team. Alt sammen er det ting, som vi normalt forsømmer.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024