Her er Dansk Erhvervs fire forslag til regeringens iværksætterstrategi

"Danske iværksættere er blevet til rockstjerner, og trods offentligt bureaukrati har vi en stor iværksættertrang," lyder det fra Brian Mikkelsen, der nu præsenterer Dansk Erhvervs største ønsker forud for de politiske forhandlinger om en iværksætterstrategi. 

"Når jomfrurejsen er overstået, formår vi ikke at gøre virksomhederne store," udtaler Dansk Erhverv-bossen, Brian Mikkelsen, om dansk iværksætteri. Arkivfoto.<br>
"Når jomfrurejsen er overstået, formår vi ikke at gøre virksomhederne store," udtaler Dansk Erhverv-bossen, Brian Mikkelsen, om dansk iværksætteri. Arkivfoto.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Lagerbeskatningen ved børsnoteringer skal væk, aktieindkomstbeskatningen bør sænkes, den kommercielle forskning fra universiteterne skal forøges og så bør der være vedtages bedre vilkår for medarbejderaktier.

Det er Dansk Erhvervs fire hovedprioriteter forud for de politiske forhandlinger om iværksætterstrategien, som regeringen har afsat 300 millioner kroner til. 

"De seneste års fokus på iværksætteri fra politisk hold og diverse tv-programmer som eksempelvis Løvens Hule har gjort noget fantastisk for iværksætterkulturen i Danmark," lyder det fra Dansk Erhvervs topchef, Brian Mikkelsen i forbindelse med lanceringen af erhvervsorganisationens nye iværksætterudspil.

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00