Her er de bedst lønnede embedsmænd i Erhvervsministeriet

Syv mænd og fire kvinder fra Erhvervsministeriet er blandt de 100 bedst lønnede embedsfolk på Slotsholmen. De fem er ansat i Finanstilsynet. Se hvem de er i denne gennemgang. 

Departementschef Michael Dithmer er den bedst lønnede embedsmand i Erhvervsministeriet. I 2021 var Michael Dithmers samlede løn på 2.478.940 kroner, hvilket samtidig gav ham en placering som den tredje bedst lønnede embedsmand i landets ministerier. Arkivfoto. 
Departementschef Michael Dithmer er den bedst lønnede embedsmand i Erhvervsministeriet. I 2021 var Michael Dithmers samlede løn på 2.478.940 kroner, hvilket samtidig gav ham en placering som den tredje bedst lønnede embedsmand i landets ministerier. Arkivfoto. Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-HansenKatrine Falk Lønstrup

Sammen med Skatteministeriet er Erhvervsministeriet det ministerium, som har flest embedsmænd blandt de 100 bedst lønnede embedsmænd i landets ministerier og styrelser. 

De to ministerier har nemlig hver især 11 embedsfolk med på top 100-listen. 

Dermed klemmer Erhvervsministeriet og Skatteministeriet sig lige ind foran Finansministeriet, der har 10 ansatte blandt de 100 bedst lønnede embedsfolk. 

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00