Smedegaard leder Bødskovs forum af topchefer: ”Når ministeren ringer, har man en forpligtelse, hvis man kan bidrage”

Med en flertalsregering i ryggen forventer Niels Smedegaard, at der vil være betydelig lydhørhed, for de anbefalinger, som Morten Bødskovs forum af topchefer vil præsentere til maj. Verdensordenen er ændret, mener formanden, der mødtes med Vladimir Putin på Christiansborg i 2011. "Vi er alle sammen blevet klogere," siger han.

Niels Smedegaard har tidligere haft billedet af sit møde med Vladimir Putin stående på sit kontor. "Det har mine børn taget ned med ordene 'det er nogle, dårlige venner du har,'" siger han og tilføjer: "Det billede er destrueret, men jeg har det stadig elektronisk på min computer."
Niels Smedegaard har tidligere haft billedet af sit møde med Vladimir Putin stående på sit kontor. "Det har mine børn taget ned med ordene 'det er nogle, dårlige venner du har,'" siger han og tilføjer: "Det billede er destrueret, men jeg har det stadig elektronisk på min computer."Foto: Privatfoto
Christoffer Lund-Hansen

I slutningen af juni holder Falcks bestyrelse strategimøde, da Niels Smedegaards telefon ringer. 

Nummeret er ukendt. 

Det er erhvervsminister Morten Bødskov (S), der rækker ud for at høre, om han vil lede arbejdet i Erhvervsministeriets kommende forum af topchefer, Virksomhedsforum for globale risici. 

0:000:00