Styrelse vil overveje strammere regulering af Premier Leagues medierettigheder i Danmark fremover

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vil i fremtiden overveje, hvorvidt Premier League- og Champions League-rettighederne også skal underlægges tilsagn på det danske marked. Styrelsen forventer at have taget stilling til om, 3F Superligaens tilsagn kan lempes eller ophæves, før året er omme. 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen åbner for, at de danske medierettigheder til den engelske Premier League kan blive underlagt tilsagn - ligesom 3F Superligaen - i fremtiden. Arkivfoto.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen åbner for, at de danske medierettigheder til den engelske Premier League kan blive underlagt tilsagn - ligesom 3F Superligaen - i fremtiden. Arkivfoto.Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

I fremtiden vil Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen overveje, om Premier League og Champions League skal reguleres med tilsagn, ligesom 3F Superligaen er blevet siden 2007.

Det fortæller Søren Bo Rasmussen, kontorchef med ansvar for fusioner og medier i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, til Altinget.

"Premier League og Champions League er ikke underlagt tilsagn fra os, men det er noget, som vi vil overveje i fremtiden," siger Søren Bo Rasmussen.

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00