Superfondens topchef: ”De første måneder har været brutale”

Et splinternyt hovedkvarter, aflysning af tre ugers udlandsrejser og et nyt ledelseshold. Det er et lille udpluk af Peder Lundquists opgaver og dispositioner i de seneste tre måneder. "Jeg tænkte kun på at overleve," lyder det om den første tid. Altinget har mødt superfondens første topchef, der vil skabe et bedre tilbud til SMV’erne.

I Danmarks Eksport- og Investeringsfond bliver der én indgang for landets SMV'er. "Hvis man kommer med en rodekasse, bliver det så vores ansvar at rydde op i den. Dermed har vi noget eksternt kompleksitet og flyttet internt, men det har vi folk til at løse," siger Peder Lundquist, der lover et bedre tilbud til SMV'erne i den nye fond.
I Danmarks Eksport- og Investeringsfond bliver der én indgang for landets SMV'er. "Hvis man kommer med en rodekasse, bliver det så vores ansvar at rydde op i den. Dermed har vi noget eksternt kompleksitet og flyttet internt, men det har vi folk til at løse," siger Peder Lundquist, der lover et bedre tilbud til SMV'erne i den nye fond. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget