Superfondens topchef: ”De første måneder har været brutale”

Et splinternyt hovedkvarter, aflysning af tre ugers udlandsrejser og et nyt ledelseshold. Det er et lille udpluk af Peder Lundquists opgaver og dispositioner i de seneste tre måneder. "Jeg tænkte kun på at overleve," lyder det om den første tid. Altinget har mødt superfondens første topchef, der vil skabe et bedre tilbud til SMV’erne.

I Danmarks Eksport- og Investeringsfond bliver der én indgang for landets SMV'er. "Hvis man kommer med en rodekasse, bliver det så vores ansvar at rydde op i den. Dermed har vi noget eksternt kompleksitet og flyttet internt, men det har vi folk til at løse," siger Peder Lundquist, der lover et bedre tilbud til SMV'erne i den nye fond.
I Danmarks Eksport- og Investeringsfond bliver der én indgang for landets SMV'er. "Hvis man kommer med en rodekasse, bliver det så vores ansvar at rydde op i den. Dermed har vi noget eksternt kompleksitet og flyttet internt, men det har vi folk til at løse," siger Peder Lundquist, der lover et bedre tilbud til SMV'erne i den nye fond.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Christoffer Lund-Hansen

"De første måneder har været brutale."

Før interviewet runder fem minutter, har Peder Lundquist allerede gentaget pointen fire gange, da han skal sætte ord på den første tid som topchef for Danmarks Eksport- og Investeringsfond: 

"Det har været virkeligt, virkeligt hårdt."

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00