Tempo, tempo, tempo. Ordet går igen og igen i anbefalingerne til ny globaliseringsstrategi

Torsdag præsenterede Virksomhedsforum for Globale Risici sine anbefalinger til regeringens globaliseringsstrategi. Budskabet lød, at der er brug for en drastisk ændring af EU’s regulering af virksomheder, hvis ikke Europa skal blive en taberregion. Og det skal gå hurtigt.

Erhvervsminister Morten Bødskov får overrakt rapporten fra Virksomhedsforum for Globale Risici, hvori der er 28 anbefalinger til at styrke Europas position på det globale marked.
Erhvervsminister Morten Bødskov får overrakt rapporten fra Virksomhedsforum for Globale Risici, hvori der er 28 anbefalinger til at styrke Europas position på det globale marked.Foto: Erhvervsministeriet
Marie Møller Munksgaard

Der er brug for en grundlæggende ændring af mindset, hvis Danmark og Europa ikke skal stå tilbage som tabere på det globale marked.

Sådan lød det fra formanden for Virksomhedsforum for Globale Risici, Niels Smedegaard, da han torsdag præsenterede forummets anbefalinger til regeringens nye globaliseringsstrategi.

“Vi skal genopfinde os selv og vores konkurrenceevne, både i Danmark og i Europa. Ellers kommer vi til at sakke mere og mere bagud,” sagde han til præsentationen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024