Tidligere ambassadør i Washington: Her er tre råd til grønne danske virksomheder i USA

Lars Gert Lose har skiftet posten som topdiplomat i Washington ud med en stilling i kapitalforvalteren CIP. I den kommende uge er den tidligere departementschef tilbage i den amerikanske hovedstad som del af en større dansk erhvervsdelegation. Altinget har samlet Lars Gert Loses tre råd til grønne danske selskaber i USA. 

"Texas er den største stat på vedvarende energi. Det er ikke fordi, at de er bekymret for klimaforandringerne, men fordi det er en super god forretning," mener Lars Gert Lose, der påpeger, at de forskellige stater kræver forskellige tilgange.
"Texas er den største stat på vedvarende energi. Det er ikke fordi, at de er bekymret for klimaforandringerne, men fordi det er en super god forretning," mener Lars Gert Lose, der påpeger, at de forskellige stater kræver forskellige tilgange.Foto: Arthur J. Cammelbeeck
Christoffer Lund-Hansen

Lars Gert Lose har skiftet ambassadørboligen i Washington ud med posten som chef for global public affairs, kommunikation og marketing i Copenhagen Infrastructure Partners (CIP), der investerer i energiinfrastrukturprojekter verden over.

Søndag rejser han til USA for blandt andet at deltage på SelectUSA Investment Summit-konferencen, hvor samtlige amerikanske stater er til stede med henblik på at tiltrække investeringer. 

Her er CIP del af en større dansk erhvervsdelegation, der deltager på investeringskonferencen, hvor erhvervsminister Morten Bødskov (S) formelt skal underskrive Danmarks grønne samarbejdsaftale med USA

0:000:00