Din EU-guide til Folkemødet

Uanset om du vil med bag kulissen ved et EU-formandskab, vil have styr på de europæiske planer for genteknologi eller have snart sagt alle aspekter afdækket af krigen i Ukraine, så er der et event til dig, når den politiske EU-debat rykker til Bornholm.

Ligesom sidste år er krigen i Ukraine et af de vigtigste emner på årets Folkemøde.
Ligesom sidste år er krigen i Ukraine et af de vigtigste emner på årets Folkemøde.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Rikke Albrechtsen

ALLINGE: Lad os slå det fast med det samme. Dette bliver ikke nogen udtømmende guide til EU-arrangementer ved Folkemødet, for så bliver vi aldrig færdige. Alene krigen i Ukraine kaster over 30 debatter af sig ved årets demokratiske snakkeklub på Bornholm 15. til 17. juni, og alene de dækker hele paletten fra pave Frans’ holdning til den retfærdige krig til Rusland set fra Bruxelles.

I stedet kommer her den kuraterede liste over, hvilke events den EU-politiske nørd ikke må glip af.

For at finde alle de flere hundrede øvrige spændende indlæg fra EU-politikere, ambassadører, tidligere og nuværende statsministre, virksomhedsrepræsentanter og organisationer der har noget om EU på hjerte, er det bare at slå op i festivalprogrammet på folkemoedet.dk.

Altinget logoEU
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget eu kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00