Om  
Eva Kjer Hansen

Eva Kjer lander nyt job i konsulentverdenen

Den tidligere Venstre-profil og mangeårige minister Eva Kjer Hansen har fået nyt job. Hun skal fremover være partner og seniorkonsulent i rekrutterings- og konsulentbureauet Mangaard & Partners Executive Search. Hun får dog også et kortvarigt comeback i Folketinget.

Den tidligere Venstre-profil og mangeårige minister Eva Kjer Hansen skal være ny partner og seniorkonsulent i rekrutterings- og konsulentbureauet Mangaard & Partners Executive Search. Det skriver hun på LinkedIn. 
Den tidligere Venstre-profil og mangeårige minister Eva Kjer Hansen skal være ny partner og seniorkonsulent i rekrutterings- og konsulentbureauet Mangaard & Partners Executive Search. Det skriver hun på LinkedIn. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Sebastian Vidkjær Stone

Efter at have forladt politik efter folketingsvalget i november, hvor hun ikke opnåede valg, har den tidligere topminister, EU-parlamentariker og mangeårige formand for Folketingets Europaudvalg, Eva Kjer Hansen (V), nu fremtiden på plads. 

LinkedIn skriver hun nemlig, at hun har fået nyt job som partner og seniorkonsulent i rekrutterings- og konsulentbureauet Mangaard & Partners Executive Search. 

I forbindelse med sin afgang fra Folketinget, stoppede hun også som byrådsmedlem i Kolding Kommune, hvor hun også fungerede som gruppeformand for Venstre. Årsagen var, at hun ikke fandt det foreneligt at besidde politiske poster, hvis hun var i et civilt job. Et job, som hun nu har fundet. 

0:000:00