Messerschmidt: EU hverken kan eller vil forsvare europæerne

DEBAT: En ”fælleseuropæisk løsning” på masseindvandringen eksisterer nu kun i hovederne på kommissærer, jubeleuropæere og rødgrønne fantaster. Og dér bør den forblive, skriver DF’s Morten Messerschmidt.

Af Morten Messerschmidt (DF)
Medlem af Europa-Parlamentet

Som led i en vigtig debat har Altinget sendt mig fem spørgsmål om masseindvandringen til Europa. Her er mine svar.

Skal EU gøre mere for at kontrollere Europas ydre grænser og tilstrømningen af migranter og flygtninge til Europa?
Til det spørgsmål svarer europæerne spontant: Ja! Det skulle da bare mangle!

Europæerne har med rette forventet, at EU skulle beskytte dem imod en uønsket masseindvandring. De forventer, at EU bruger sin økonomiske vægt til at stille ultimative krav til de lande i Nordafrika, som fungerer som transitlande for migrationen fra især Afrika: Enten standser I migranterne, eller EU rammer jer hurtigt og hårdt med økonomiske sanktioner og repressalier.

Ingen rysten på hånden! Og glem alt om at spille på vores dårlige samvittighed over kolonitiden: Enten tager I uden én eneste forhåndsbetingelse imod jeres tilbagesendte borgere, eller al økonomisk bistand bliver indstillet.

Men I stedet lader EU sig afpresse til aftaler med de afrikanske lande om en legalisering af masseindvandringen og afgiver løfter om milliarder af euro til korrupte afrikanske regeringer, som det for nylig skete i Marrakech-aftalen.

Er håbet om en omfordeling mellem medlemslandene helt dødt?
Ja, naturligvis – og lykkeligvis. Og det bør vi takke ikke mindst Ungarn for. I stedet for at forsvare Europa imod folkevandringen fik EU-Kommissionen for en tid lov til at udpønse umulige planer om at omfordele migranterne mellem medlemslandene og misbrugte sin magt til at udskælde og true de lande, som ikke ville være med.

Ud af de 1,6 millioner migranter, som væltede ind i Europa, ville kommissærerne omfordele 160.000. I dag er omkring 30.000 med møje og besvær blevet fordelt. De asylansøgere, som trak en nitte og havnede i Østeuropa og de baltiske lande, er allerede stukket af til Nord- og Vesteuropa. En ”fælleseuropæisk løsning” eksisterer nu kun i hovederne på kommissærer, jubeleuropæere og rødgrønne fantaster; og dér bør den forblive.

Vil Junckers 10.000 grænsevagter kunne gøre en forskel?
Ikke hvis de 10.000 grænsevagter bare skal ekspedere flere migranter forklædt som asylansøgere ind i Europa. 10.000 grænsevagter kunne gøre en forskel, hvis deres klare opgave var at afvise enhver form for ulovlig indvandring, altså anvendte den australske model.

Eller rettere: den østrigske. Den går jeg ind for. Den betyder, at intet NGO-skib lastet med unge afrikanske mænd får lov at kaste anker i en europæisk havn, og at al asylbehandling foregår til søs. De godkendte skal have masser af hjælp i sikre flygtningelejre – bare ikke i Europa. Men det kan man ikke forvente af et EU, som bekender sig til et helt bibliotek af konventioner, traktater og diffuse menneskerettigheder.

Sådan et EU har på forhånd afvæbnet sig selv og givet afkald på at forsvare europæerne. Derfor gør ethvert land klogt i at bevogte sine egne grænser.

Tallene for flygtninge og migranter er tilbage på før-flygtningekriseniveau, så hvorfor er det stadigvæk det emne, som dominerer dagsordenen i EU?
Ja, er det ikke underligt? Der er jo ingen problemer, vel? Så hvorfor jamrer europæerne og søger til ”højrepopulistiske nationalister”?

Fordi skuddene brager i europæernes gader, for Danmarks vedkommende, mens dette skrives, i Ishøj og på Nørrebro. Fordi ethvert europæisk land, som har ladet sig lede blindt af en uansvarlig og arrogant politisk-korrekt overklasse med dens massive indoktrinering af befolkningen, for længst har betalt en formidabel pris for den ukontrollerede indvandring. Nu har vi fået nok.

Og hvad er det helt præcist, EU skal gøre?
Se ovenfor, første svar på første spørgsmål. Men indtil da, og eftersom EU ikke kan forsvare europæerne, så bør både kommissærer og parlament passe sig selv nede i Bruxelles og Strasbourg og lade være med at blande sig, når frie europæere i frie lande beslutter sig for at forsvare sig selv.

---
Morten Messerschmidts debatindlæg er blevet faktatjekket af TjekDet. Find det her

Forrige artikel S: DF blåstempler Orbáns jernnæve S: DF blåstempler Orbáns jernnæve Næste artikel Helveg: Frygten for migration har forgiftet europæisk politik Helveg: Frygten for migration har forgiftet europæisk politik
Nu skal Merkels afløser findes – igen

Nu skal Merkels afløser findes – igen

FORMANDSKAMP: Tre mænd kæmper om pladsen som arvtager for Angela Merkel, når der i weekenden er landsmøde i CDU. Yderligere to kommer i spil, når snakken falder på, hvem der skal være kanslerkandidat.