Messerschmidt: EU hverken kan eller vil forsvare europæerne

DEBAT: En ”fælleseuropæisk løsning” på masseindvandringen eksisterer nu kun i hovederne på kommissærer, jubeleuropæere og rødgrønne fantaster. Og dér bør den forblive, skriver DF’s Morten Messerschmidt.

Af Morten Messerschmidt (DF)
Medlem af Europa-Parlamentet

Som led i en vigtig debat har Altinget sendt mig fem spørgsmål om masseindvandringen til Europa. Her er mine svar.

Skal EU gøre mere for at kontrollere Europas ydre grænser og tilstrømningen af migranter og flygtninge til Europa?
Til det spørgsmål svarer europæerne spontant: Ja! Det skulle da bare mangle!

Europæerne har med rette forventet, at EU skulle beskytte dem imod en uønsket masseindvandring. De forventer, at EU bruger sin økonomiske vægt til at stille ultimative krav til de lande i Nordafrika, som fungerer som transitlande for migrationen fra især Afrika: Enten standser I migranterne, eller EU rammer jer hurtigt og hårdt med økonomiske sanktioner og repressalier.

Ingen rysten på hånden! Og glem alt om at spille på vores dårlige samvittighed over kolonitiden: Enten tager I uden én eneste forhåndsbetingelse imod jeres tilbagesendte borgere, eller al økonomisk bistand bliver indstillet.

Men I stedet lader EU sig afpresse til aftaler med de afrikanske lande om en legalisering af masseindvandringen og afgiver løfter om milliarder af euro til korrupte afrikanske regeringer, som det for nylig skete i Marrakech-aftalen.

Er håbet om en omfordeling mellem medlemslandene helt dødt?
Ja, naturligvis – og lykkeligvis. Og det bør vi takke ikke mindst Ungarn for. I stedet for at forsvare Europa imod folkevandringen fik EU-Kommissionen for en tid lov til at udpønse umulige planer om at omfordele migranterne mellem medlemslandene og misbrugte sin magt til at udskælde og true de lande, som ikke ville være med.

Ud af de 1,6 millioner migranter, som væltede ind i Europa, ville kommissærerne omfordele 160.000. I dag er omkring 30.000 med møje og besvær blevet fordelt. De asylansøgere, som trak en nitte og havnede i Østeuropa og de baltiske lande, er allerede stukket af til Nord- og Vesteuropa. En ”fælleseuropæisk løsning” eksisterer nu kun i hovederne på kommissærer, jubeleuropæere og rødgrønne fantaster; og dér bør den forblive.

Vil Junckers 10.000 grænsevagter kunne gøre en forskel?
Ikke hvis de 10.000 grænsevagter bare skal ekspedere flere migranter forklædt som asylansøgere ind i Europa. 10.000 grænsevagter kunne gøre en forskel, hvis deres klare opgave var at afvise enhver form for ulovlig indvandring, altså anvendte den australske model.

Eller rettere: den østrigske. Den går jeg ind for. Den betyder, at intet NGO-skib lastet med unge afrikanske mænd får lov at kaste anker i en europæisk havn, og at al asylbehandling foregår til søs. De godkendte skal have masser af hjælp i sikre flygtningelejre – bare ikke i Europa. Men det kan man ikke forvente af et EU, som bekender sig til et helt bibliotek af konventioner, traktater og diffuse menneskerettigheder.

Sådan et EU har på forhånd afvæbnet sig selv og givet afkald på at forsvare europæerne. Derfor gør ethvert land klogt i at bevogte sine egne grænser.

Tallene for flygtninge og migranter er tilbage på før-flygtningekriseniveau, så hvorfor er det stadigvæk det emne, som dominerer dagsordenen i EU?
Ja, er det ikke underligt? Der er jo ingen problemer, vel? Så hvorfor jamrer europæerne og søger til ”højrepopulistiske nationalister”?

Fordi skuddene brager i europæernes gader, for Danmarks vedkommende, mens dette skrives, i Ishøj og på Nørrebro. Fordi ethvert europæisk land, som har ladet sig lede blindt af en uansvarlig og arrogant politisk-korrekt overklasse med dens massive indoktrinering af befolkningen, for længst har betalt en formidabel pris for den ukontrollerede indvandring. Nu har vi fået nok.

Og hvad er det helt præcist, EU skal gøre?
Se ovenfor, første svar på første spørgsmål. Men indtil da, og eftersom EU ikke kan forsvare europæerne, så bør både kommissærer og parlament passe sig selv nede i Bruxelles og Strasbourg og lade være med at blande sig, når frie europæere i frie lande beslutter sig for at forsvare sig selv.

---
Morten Messerschmidts debatindlæg er blevet faktatjekket af TjekDet. Find det her

Forrige artikel S: DF blåstempler Orbáns jernnæve S: DF blåstempler Orbáns jernnæve Næste artikel Helveg: Frygten for migration har forgiftet europæisk politik Helveg: Frygten for migration har forgiftet europæisk politik
 • Anmeld

  Anne Albinus

  Simplistiske løsninger

  Morten Messerschmidt kommer som sædvanlig med simplistiske forslag: den australske model, asylbehandling til søs og “De godkendte skal have masser af hjælp i sikre flygtningelejre – bare ikke i Europa.”

  Som bekendt foragter Morten Messerschmidt konventioner, traktater og Menneskerettigheder, så hvordan forestiller han sig “sikre flygtningelerjre”?

  Morten Messerschmidt ønsker at opildne til modstand mod migration fra Afrika, men 3/4 af migranter syd for Sahara installerer sig faktisk i et andet land syd for Sahara, og det sker ikke kun på grund af økonomiske faktorer, men skyldes også mange konflikter. 80% af flygtninge syd for Sahara flygter kun til nabolandet.

  Messerschmidt håner Marrakech aftalen, som han påstår legaliserer masseindvandring:

  https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/20180503_declaration-and-action-plan-marrakesh_en.pdf

  Er det paragraf 3 i handleplanen, han ikke kan lide?

  3. Increased attention to the fight against xenophobia, racism and discrimination: the partners will undertake efforts to combat these phenomena, and to promote a balanced narrative on migration and diasporas, based on facts and highlighting their positive contribution to the development of societies in countries of origin, transit and destination;

 • Anmeld

  Stefan Dohn · Tolk

  Steen Raaschou

  En fransk avis - Le Figaro - havde journalister i Niger i Afrika og spurgte folk på gaden, hvor mange børn de synes var normalt at have. gennemsnits resultatet var 16 børn! Og så kommer de til Europa med dem............

 • Anmeld

  J. Jensen

  Nu skal afrikanerne spændes for vognen

  Man ved at hver eneste gang Messerschmidt sætter sig til tastaturet, så brager populismen ud, og denne gang er heller ingen undtagelse. Det er nu ikke længere muslimerne fra Mellemøsten, der skal holde for. Det er de afrikanerne, der skiller sig ud med en anden hudfarve, der ifølge Messerschmidt tilsyneladende væltede ind i Europa med hvad der vel svare til ca. 33 promille af den samlede Europæiske befolkning i EU landene, som er ude af stand til at reproducere deres egen befolkningstal. Det kan heller ikke overraske nogen, at Messerschmidt ved den mindste anledning omklamre de yderste højre nationalistiske kræfter der som en anden galopperene kræftform breder sig i den Europæiske befolkning.

 • Anmeld

  Lisbeth Sørensen

  Tomme DF tønder...

  "Enten tager I uden én eneste forhåndsbetingelse imod jeres tilbagesendte borgere, eller al økonomisk bistand bliver indstillet"

  Det er muligt at DF ikke har forstået virkeligheden som andre. Dansk udviklingshjælp er reelt fjernet i Afrika, og er koncentreret i 3-4 lande nu. Så truslen her er minimal. Og det er ikke de lande hvor der kommer flest fra. Nigeria mv.

  Og naturligvis modtagere morokko ikke en kr. i udviklingsbistand. At tro at man kan få morokko-er forholdsvis fattigt land- til at betale for EU indvandrer fra halvdelen af Afrika gratis, er jo direkte tåbeligt?

  Man hvad man forventer fra DF, naturligvis!

  Aldrig er så mange indvandrer ankommet til DK, siden VKO.

  I er det indvandrervenlige, populistiske parti. Bliver rart med S snarest stramme indvandrerpolitik.

  Hvis man vil have fri indvandring, stemmer man på DF og blå blok!

  SÅ , Flere tomme buldrene tønder fra DF.

 • Anmeld

  I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  "Heroiske" brandtaler....

  Hvor MM kritiserer alt og alle omkring sig orker man snart ikke at læse længere.
  Det kan godt være, at det ikke er lykkedes for MM at få særlig indflydelse i EU. Men vi vælgere kunne godt tænke os at få lidt at vide om, hvad MM har engageret sig aktivt i, og hvad der er lykkedes for MM, som jo er en af vores danske repræsentanter på en tillidspost i EU-Parlamentet.
  Kun at skælde alle andre ud for at være uduelige eller for at have en forkert oprindelse kan hverken være midlet eller målet i sig selv.
  Bragende, heroiske, kværulerende og beskyldende brandtaler kan ikke bruges til meget, selv om det beskrives som "fakta".
  EU er også Danmark, så vi har et stort medansvar for at få store problemstillinger løst i fællesskab.
  Håber, MM har fundet ud af, hvilke dokumenter, han skal fremsende for at han kan få konstateret sin forhåbentlige uskyld i Meld og Feltsagen?

 • Anmeld

  Lisbeth Sørensen

  En stram indvandringspolitik. Tak.

  "Fordi ethvert europæisk land, som har ladet sig lede blindt af en uansvarlig og arrogant politisk-korrekt overklasse med dens massive indoktrinering af befolkningen, for længst har betalt en formidabel pris for den ukontrollerede indvandring. Nu har vi fået nok."

  Sjov kommentar. Nu hvor DF har stemt på selvsamme blå overklasse i en generation nu?

  Så absolut bevis på df's løgne om ønsket om en stram indvandring.

  Som også viser partiets mere end fordobling af indvandrerantallet under vko og nu i støtte til VLAK? End det set under Nyrup regeringen?

 • Anmeld

  Greta Jensen · Pensionist

  Godt gået Morten.

  Jeg kan læse, at det kun er de frelste som kommenterer dine forslag. Jeg vil her sige til dig ,at du bare skal fortsætte med dine meninger, ikke lade dig slå ud af kommentarerne om Meld og Feld ,som EU rådet ikke engang selv vil komme med et svar på, så glem det, og bliv ved med at fortælle vi andre, om alt det umulige vi skal finde os i fra EU.Det er jo soleklart at der er stor uenighed i EU omkring flygtningene og EU kan intet gøre ved det,fordi de fleste befolkninger i hele EU regi er ved at vågne op. Alle har fået nok. Tænk på alle de milliarder flygtningene koster, det i en tid hvor der skæres ned på alt i vore samfund. Alle disse milliarder kunne bruges meget bedre, jeg tænker skoler,veje,ældre pleje,boliger til vore egne dårligt stillede, sygehusene osv. Så jeg siger godt, vi har et parti som DF som ser virkeligheden i øjnene, og forsøger at gøre noget ved det.

 • Anmeld

  Torben Wilken · formand for borgerretsorganisationen DNM

  Var det ikke en ide

  ´Kære Morten Messerschmidt (DF)
  Var det ikke en god ide´, at du svarede OLAF om dine misbrug at EU-midler inden du kommer for godt i gang med at komme med gode råd og forklaringer om EU.
  Det er klart, at hele DF-toppen er vel vidende om det misbrug, som du bragte Dem for at kunne leje en Skonnert til national valgkamp?

  Du skylder ikke bare det parti, som du tilhører, men også alle danske skatteydere, at give sandheden til OLAF, så den sag kan komme ud af af verden. Du er jo lidt speciel. Jeg har rykket dig venligt mange gange, når du deltager i debat bl.a. i den danske repræsentation for EU-parlamentet i Gothersgade København.

  Tror man virkelig i DF-topledelse, at tavshed vil få befolkningen til at glemme den skændsel denne sag har skabt for Danmark ry.

  Jeg forventer ikke nogen skamfølelse fra dig, men blot en gnist af anstændighed.
  Som en journalist skrev, dengang sagen kom offentligt frem. En tyv slipper jo ikke for en straf og en tiltale, bare fordi han/hun afleverer tyvekosterne tilbage!!!
  Med venlig hilsen og et lille håb og kald til din indre samvittighed hvis du ikke har kvalt den!
  Torben Wilken, mandatar

 • Anmeld

  John Zederkof Jessen

  Vi glæder os til den dag...

  hvor den ikoniske Morten Messerschmidt bliver vores allesammens kommissær, fordi:

  “ eller rettere: den østrigske. Den går jeg (Morten Messerschmidt) ind for. Den betyder, at intet NGO-skib lastet med unge afrikanske mænd får lov at kaste anker i en europæisk havn, og at al asylbehandling foregår til søs”

  der er stadig enkelte tilbageværende danskere, der godt ved at Østrig ikke grænser op til noget hav, og derfor også godt ved, at det er omkostningsfrit for de gode østrigere at mene dette, uden en kystlinie på flere tusind kilometer at bevogte. Mon de også vil til lommen i den forbindelse, vil vi.

  Og hele den danske befolkning har ladet sig indoktrinere af kommissærer og andet godtfolk, det er såmænd Morten Messerschmidt der ikke bare siger det, næh han skrivet det sørme. De eneste der ikke har ladet sig indoktrinere er DF og Morten Messerschmidt, det kan 83% af den danske befolkning så lige tygge på.

  Og han taler og skriver om arrogance - ikke at jeg tror han nogensinde vil kunne forstå argumentationen, her lades vist alt håb ude, thi pædagogisk rækkevidde kræver indsigt, og den mangler den regide Morten Messerschmidt. • Anmeld

  I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  Mærkeligt, men....

  ..kommer i tanker om den ret tankevækkende titel på en af Poul Ørums romaner fra 1972, genoptrykt i 2013: "Det 11. Bud." med undertitlen "Det gør ikke noget, hvis det ikke bliver opdaget."
  Titlen i sig selv giver stof til eftertanke.

 • Anmeld

  Lisbeth Sørensen

  Greta "frelst"

  Godt nok dagens kommentar..

  DF har indført "religion" i et regeringsprogram for første gang i hundred år plus, selv om ægtedanske etniske er 90% ateister? Og har videre religiøse planer her?

  Er jo som at tisse på ægtedanskeren?

 • Anmeld

  John Zederkof Jessen

  Det er det her DF mener, når de siger...

  at det må være et anliggende udelukkende for nationalstaterne:

  “ BRUXELLES: Den europæiske kommissær med ansvar for bekæmpelse af hvidvaskning af penge er personlig ”rystet” over omfanget af de potentielle forseelser i Danske Banks estiske filial. Det siger hun dagen efter et møde om sagen med erhvervsminister Rasmus Jarlov (K).

  ”Omfanget er chokerende. Vi taler om 200 milliarder euro (cirka 1.500 milliarder kroner, red.) Det overgår min fantasi,” siger justitskommissær Vera Jourová, der har bedt Den Europæiske Banktilsynsmyndighed (EBA) om at undersøge sagen sideløbende med de nationale efterforskninger i Danmark og Estland.

  Det har den tjekkiske kommissær gjort, fordi hun ikke fatter, hvorfor Finanstilsynet i Danmark ikke greb ind.“

  og vi er mange, der glæder os til at det bliver anliggende udelukkende for Danmark, Ungarn, Polen, Letland....og naturligvis DF og Morten Messerschmidt at tage sig af, og ude af hænderne på de arrogante kommissærer i EU.

 • Anmeld

  mandatar.torbenwilken@gmail.com · formand for borgerretsorganisationen DNM

  NEJ denne "hvidvaskningssag" er for alvorlig i sin størrelse

  Finanstilsynet må have kendt til, hvad der skete i Estland, hvor den norske adm. direktør var chef for Danske Bank netop i Estland i perioden hvor dette foregik, helt uden skrubler fra direktøres side.. Han vidste naturligvis alt om hvad der foregik og det har han også rapporteret hjem til DK. Bare omsætningen og indtjeningen til Danske Bank var af en sådan størrelse, at den vakte positiv opsigt i København.
  Der var bare ingen i hovedledelsen i Dansker Banks Hovedledelse der kunne forestille sig, at disse ulovlige transaktioner ville komme frem i dagens lys. Nu er problemet troværdigheden til hele bankverdenen internationalt og derfor ikke kun et internt anliggende. Vi snakker ikke om småpenge, mønter fra en sparegris. Der er også, må også være folketingsmedlemmer, som har haft en insiderviden om det her. Problemet kan være konsekvensen, set i lyset af, at det offentlige bruger netop Danske Bank som sin foretrukne Bankforbindelse og vi snart skal have folketingsvalg.
  Mit forslag er, at Folketingets medlemmer udstyres med "gasmasker" for at kunne tåle "stanken fra bagerriet" indtil de berørte medlemmer selv går til bekendelse og frivilligt træder ud af folketinget uden godtgørelse og pension.
  Det her må anstændigvis koste hoveder i "Blodbads størrelse". Det at have haft viden om dette her og den skadevirkning i Danmarks internationale omdømme, må få store synlige konsekvenser omgående. Vi er jo rent til grin som en "Banan-Republik".
  Igen som min kære Søren Bruun sagde: "Jeg græmmes"!!!
  Torben Wilken
  PS. Uden størrelses sammenligning: Skal man sætte ræven til at vogte Gæs eller Høns"!!! Mon ikke Morten M er det værst tænkelige valg i denne forbindelse. Han har nok af problemer selv med sin troværdighed og OLAF.

 • Anmeld

  Anne Albinus

  Finanstilsynet kendte godt til, hvad der foregik i Estland_se mail fra 7.4.13

  t.o.

  https://si.wsj.net/public/resources/images/B3-BU674_danske_NS_20180918080230.jpg

 • Anmeld

  hans preben pedersen · Vi Grønne !!!!!

  HVER GANG EN dfer får SPALTEPLADS SPREDER MOPPESYGEN SIG !!!

  som ringe i vandet !!!!!!!!!!!! Fra voksne til børn !!!! Børn bliver presset
  ud i kriminalitet !!! df-erne kender ingen grenser !!!!! Hver en valgstemme
  tæller på kontoen !!!! Se dig selv i spejlet !!! de moppesyge udnytter DIG !!
  Ja og DIG !!! " Der kommer en dag efter denne " PH !!!!!!
  Venligst hp.

 • Anmeld

  Torben Wilken · formand for borgerretsorganisationen DNM

  Hallo - Hallo Morten Messerschmidt

  De sidder stadig tålmodigt ved telefonen i EU-afd. for svindel med EU-midler (OLAF) har du glemt telefonnummeret til Dem. Hvis du nu er HELT uskyldig, som du hårdnakket påstår, så er det jo en nem sag for juristen Morten Messerschmidt. Er der noget om snakken, så forstår De gode mennesker i OLAF godt, at jurister godt kan lyve når alt andet svigter.

  Din kollega i EU-Parlamentet Anders Vistisen (MP)(DF) vil nok ikke have dine synder på sin kappe for så bliver han ikke valgt. Var han direkte med som hele toppen af DF´s Hovedbestyrelse var som godkender af fremgangsmåden, så skal vi nok få det frem i lyset. Mange journalister venter kun på at starskuddet lyder. Du kan selvfølgelig blive "meget syg igen".
  Torben Wilken