Om  
Julie Hassing Nielsen

Venstre udpeger EU-forsker til europaparlamentsvalget

Julie Hassing Nielsen bliver kandidat til europaparlamentsvalget for Venstre i Københavns Omegns Storkreds. Hun er forsker ved Lund Universitet i Sverige og har blandt andet forsvaret en ph.d. om EU-skepsis.

Julie Hassing Nielsen er til dagligt docent på Lund University i Sverige.
Julie Hassing Nielsen er til dagligt docent på Lund University i Sverige.Foto: privat
Frederik Gjersen Hansen

Når danskerne i juni 2024 sætter kryds på stemmesedlen til europaparlamentsvalget, vil der være en EU-forsker på listen.

Venstre i Københavns Omegns Storkreds har nemlig udpeget Julie Hassing Nielsen, der er forsker på Lund Universitet, til det kommende valg.

"Samarbejdet går i retning af mere vægt på sikkerhedspolitik, klimapolitik og håndtering af migration. Udviklingen standser ikke ved den danske grænse," udtaler Julie Hassing Nielsen og fortsætter:

"Vi skal selvfølgelig præge EU's udvikling med vores ideer om åbenhed, demokrati og frihed."

Julie Hassing Nielsen har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet og har forsvaret en ph.d. om EU-skepsis.

"Jeg er rævestolt af, at vi har en så fremragende kandidat. Det lover godt for det kommende valg”, udtaler Egil Rindorf, der er formand for Venstres Europaudvalg i storkredsen.

 

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Julie Hassing Nielsen

Lektor i statskundskab, Lund Universitet
MPhil (Uni. of Cambridge. 2007), cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2008), ph.d. (The European University Institute, Firenze. 2012)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024