Lose om erhvervsfremme: Vi arbejder allerede på tværs af regionsgrænser

INTERVIEW: Det er håbløst at give én national bestyrelse hovedansvaret for at skabe vækst og udvikling i alle dele af Danmark, mener Danske Regioners formand, Stephanie Lose (V). Der er brug for regional styring og penge.

Danske Regioners formand Stephanie Lose (V) tvivler på, at en national erhvervsbestyrelse vil have tilstrækkelig indsigt i virksomheders udfordringer forskellige steder i landet.
Danske Regioners formand Stephanie Lose (V) tvivler på, at en national erhvervsbestyrelse vil have tilstrækkelig indsigt i virksomheders udfordringer forskellige steder i landet.Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Kim Rosenkilde

Det er meget svært at se for sig, at hvis man sidder og samler folk et sted, som skal sidde og beslutte ting, der gælder for resten af landet.

Stephanie Lose (V)
Formand for Danske Regioner

Danmark er et lille land med store geografiske forskelle på erhvervslivets styrker og udfordringer.

Derfor kan man ikke bare overlade det strategiske arbejde med at fremme og udvikle danske virksomheder til en national forsamling med én samlet pengekasse for hele landet.

Det mener Danske Regioners formand, Stephanie Lose (V), som er fortaler for en fortsat stærk regional forankring af væsentlige dele af erhvervsfremmeindsatsen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024