Regeringen indgår samarbejde om nyt innovationscenter i København

Erhvervsminister Morten Bødskov, uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund og overborgmester Sophie Hæstorp Andersen har i dag igangsat et samarbejde om at udvikle et nyt dansk innovationsdistrikt for life science og kvanteteknologi i København. 

"Med innovationsdistriktet vil vi skabe et verdensførende og internationalt anerkendt centrum for innovation, som kan udvikle og styrke de danske virksomheder," fortæller erhvervsminister Morten Bødskov om det nye offentlig-private samarbejde om at fremme innovation inden for life-science i Danmark. 
"Med innovationsdistriktet vil vi skabe et verdensførende og internationalt anerkendt centrum for innovation, som kan udvikle og styrke de danske virksomheder," fortæller erhvervsminister Morten Bødskov om det nye offentlig-private samarbejde om at fremme innovation inden for life-science i Danmark. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Emilie Tilma

Innovation District Copenhagen.

Det er navnet på et nyt dansk innovationsdistrikt for life science og kvanteteknologi i Hovedstaden, som regeringen, Københavns Kommune og Københavns Universitet er gået sammen om at lave.

Det skriver Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse mandag. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024