22 uddannelser genvinder kvalitetsstempel

KVALITET: Hele 22 uddannelser, der havde fået anmærkninger i kvalitets-karakterbogen, har fået grønt lys af Akkrediteringsrådet efter to års prøvetid.

Formanden for Akkrediteringsrådet, Per B. Christensen, er glad for, at en lang række uddannelser har hævet deres kvalitet og op til sommerferien fik godkendt deres akkrediteringer. <br><br>
Formanden for Akkrediteringsrådet, Per B. Christensen, er glad for, at en lang række uddannelser har hævet deres kvalitet og op til sommerferien fik godkendt deres akkrediteringer.

Foto: PR-foto/Næstved Kommune
Mads Bang

På det sidste møde i Akkrediteringsrådet lige op til sommerferien faldt der afgørelser i en lang række sager om uddannelser, hvor der tidligere har været problemer med kvalitetsarbejdet.

Hele 22 uddannelser, som havde fået den såkaldte ”betingede akkreditering”, fik godkendt deres forbedringer og er nu positivt akkrediterede. Du kan få et overblik over hvilke uddannelser, der er tale om på Akkrediteringsrådets hjemmeside.

”Vi kan se, at uddannelsesinstitutionerne har lagt et væsentligt arbejde i at hæve uddannelserne til et tilstrækkeligt niveau, efter at Akkrediteringsrådet for cirka to år siden påpegede en række kritiske forhold. Det er glædeligt,” siger Per B. Christensen, formand for Akkrediteringsrådet, i en pressemeddelelse.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00