Om  
Lars Sandahl Sørensen
André Rogaczewski

DI samler topchefer i digital indsatsstyrke

DI opretter en ny taskforce ved navn CEO Commitment, som skal bidrage med konkrete digitale løsninger og sikre Danmarks digitale position.

Cecilie Bech Rønsholt

DI samler topledere fra danske virksomheder samt specialister fra både Danmark og udland for at sikre Danmarks digitale udvikling via nyt initiativ: CEO Commitment - Vision for et stærkere Danmark. 

Det skriver DI i en pressemeddelelse

"Vi har hårdt brug for ny teknologi i kampen for mere konkurrencedygtige virksomheder, et bedre sundhedsvæsen og i det hele taget for at gøre Danmark til et endnu bedre land for os alle sammen. Derfor vil vi nu komme med en række konkrete initiativer til holde momentum med den digitale udvikling," lyder det fra administrerende direktør i DI, Lars Sandahl Sørensen.

Initiativet skal ledes af Lars Sandahl Sørensen og Netcompanys CEO André Rogaczewski og omkring 20 topchefer skal deltage i CEO Commitment. 

Indsatsstyrken har til formål at bidrage med en konkret handlingsplan, som skal udarbejdes på en række topmøder, hvor relevante ministre, politikere, regionsformænd, forskere og eksperter inviteres til at finde løsninger til udfordringerne. 

De konkrete forslag vil efterhånden blive præsenteret for regeringen som bidrag til Danmarks kommende digitaliseringsstrategi.  

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Sandahl Sørensen

Adm. direktør, Dansk Industri, næstformand, PensionDanmark

André Rogaczewski

Adm. direktør og partner, Netcompany, formand, DI Digital, formand, Fonden for Entreprenørskab, formand, Teknologipagten
cand.scient. i datalogi (Aalborg Uni. 1993)

0:000:00