Om  
Henriette Mersebach

ALK erstatter forskningsdirektør med Novo Nordisk-leder

Henriette Mersebach erstatter Henrik Jacobi, når han til marts træder tilbage efter 19 år som direktør for forskning og udvikling i ALK.

Claudia Steenhard

Efter i alt 22 år som ansat i ALK, 19 af dem som øverste ansvarlig for forskning og udvikling, har Henrik Jacobi besluttet at det er tid til at træde tilbage. Henriette Mersebach overtager stillingen. Det skriver ALK i en pressemeddelelse

Henriette Mersebach er i øjeblikket Corporate Project Vice President, Rare Disease & Advanced Therapies, hvor hun er ansvarlig for pipelineudvidelser, opbygning af området og for at lede den organisatoriske udvikling. Før hun kom til Novo Nordisk, arbejdede Henriette Mersebach som læge, blandt andet med klinisk erfaring fra pædiatri.

"Henriette Mersebachs solide erfaring inden for forskning og udvikling, hendes dedikation og imponerende historik gør hende ideel til den nye rolle, og vi byder hende velkommen som medlem af direktionen, hvor hendes brede ekspertise og lederevner vil blive værdsat højt," lyder det i fællesskab fra direktør Carsten Hellmann og bestyrelsesformand, Anders Hedegaard.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00