Bestil den nye plakat over Folketinget

ANNONCE: Altinget.dk udgiver 3. januar en enkel, men informationsspækket plakat over Folketinget og regeringen efter valget i 2007.
Altinget.dks plakat over regering og Folketing, som de ser ud efter 2007-valget, giver på samme tid et enkelt og informationsspækket overblik.
Altinget.dks plakat over regering og Folketing, som de ser ud efter 2007-valget, giver på samme tid et enkelt og informationsspækket overblik. Foto: Altinget.dk

Valget 13. november 2007 betød nyvalg af 51 folketingsmedlemmer. Det er bare ét tal, der vidner om de store ændringer, valget førte med sig på de grønne taburetter i folketingssalen.

Altinget.dk har - traditionen tro - produceret en plakat (60 x 94 cm), der med et enkelt visuelt indtryk giver en komplet oversigt over de 179 medlemmer af Folketinget efter valget, hvoraf de 18 sidder på regeringsbænkene.

Plakaten viser ikke bare, hvor medlemmerne sidder. Det fremgår f.eks., at de fem fra Ny Alliance har fået en lille række for sig selv allerøverst i højre hjørne, mens løsgængeren Pia Christmas-Møller også er rykket godt tilbage blandt "de blå" medlemmer.

Vi har også valgt at publicere de valgtes personlige stemmetal, ligesom vi anfører deres tal fra 2005 i parentes. S-formanden Helle Thorning-Schmidt har mere end tidoblet sit personlige stemmetal - 4.591 til 49.926 stemmer. Selv om det bare er en plakat, er den spækket med information - ja, persondrama lyner mellem linjerne.

Plakaten er blevet til efter koncept af Rasmus Nielsen, og er i år redigeret af Marie Louise Gørvild og Stinne Simonsen. Christian P. K. Sørensen fra Supermouse har lavet den forenklede, grafiske fremstilling af folketingssalen, og trykningen er foregået i højeste opløsning hos one2one i Odense.

Altinget.dk har reserveret et begrænset oplag til medlemmer, journalister og ansatte i Folketinget (fås i Brugercentret eller på Altinget.dks redaktion yderst på Ridebanen). Abonnenter og andre interesserede er velkomne til at bestille eksemplarer til en pris af 200 kr. pr. stk (for de første tre, følgende koster 50 kr.) - priser er plus moms.

Bestil pr. email [email protected], mærket plakat-bestilling. Anfør navn, arbejdssted og adresse. Plakaten fremsendes i rør.

Venlig hilsen
Redaktionen

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00