Danske Rederier henter innovations- og digitaliseringschef i Udenrigsministeriet

NAVNE: Asbjørn Overgaard Christiansen er ansat som innovations- og digitaliseringschef i Danske Rederier med tiltrædelse 5. marts. 

Asbjørn Overgaard Christiansen (billedet) skal styrke rederibranchens digitalisering og innovation.
Asbjørn Overgaard Christiansen (billedet) skal styrke rederibranchens digitalisering og innovation.Foto: Pressefoto
Jenny Emilie Bendix Becker

Danske Rederier har ansat Asbjørn Overgaard Christiansen som innovations- og digitaliseringschef i en nyoprettet stilling. Det oplyser Danske Rederier i en pressemeddelelse.

Stillingen er oprettet for at øge branchens fokus på digitalisering og innovation med henblik på den gennemgribende digitalisering, rederibranchen vil stå overfor i de kommende år. 

"Danske Rederier har en ambition om at understøtte rederiernes digitalisering og innovation. Det kan vi gøre ved blandt andet at facilitere netværk, partnerskaber og uddannelse samt sparre med rederierne om deres udfordringer ved digitaliseringen. Asbjørn får til opgave at definere de nærmere strategiske indsatser i tæt samarbejde med Danske Rederiers ledergruppe, så vi styrker vores stemme inden for dette område i vækst, og samtidig gør Danske Rederier til en oplagt samarbejdspartner for en bred kreds af interessenter," siger Anne H. Steffensen, administrerende direktør i Danske Rederier, i pressemeddelelsen.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00