Egelund præsenterer 13 nye uddannelser

Læreruddannelse på Vallekilde Højskole, dyrevidenskab i Viborg eller bæredygtighed og grøn omstilling i Skive. Det er nogle af de 13 nye uddannelser, ministeren har godkendt.

Positivt at se så mange nye muligheder skyde op for de kommende studerende, lyder det fra uddannelses- og forskningsministeren. 
Positivt at se så mange nye muligheder skyde op for de kommende studerende, lyder det fra uddannelses- og forskningsministeren. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Sofie Ewertsen Nissen

13 nye uddannelser er godkendt af uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund (M).

Det drejer sig blandt andet om Københavns Universitet, der opretter medicin til Køge eller muligheden for at læse dyrevidenskab på Aarhus Universitet i Foulum.

”Verden forandrer sig, og det skal vores udvalg af uddannelser også afspejle. Derfor synes jeg, at det er virkelig positivt at se så mange nye muligheder skyde op for de kommende studerende,” siger hun i en pressemeddelelse og tilføjer: 

Også fra et aftagerperspektiv kan de mange nye uddannelser være en udfordring, da det kan være vanskeligt at vurdere kompetencerne hos ansøgere med en baggrund fra nye og mindre kendte uddannelserne.


RUVU

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024