Erhvervsakademi-formand: Ny reform skal give vores studerende garanti for at få en bachelorgrad

Formanden for erhvervsakademierne kan godt høre på vandrørene at en kommende reform ikke bliver en pengeregn over uddannelserne. Han håber, politikerne vil indføre en særlig garanti for at gøre uddannelserne mere attraktive.

Erhvervsakademiernes formand håber, at politikerne efter sommerferien vil indføre en særlig garanti, så de studerende kan gå hele vejen til en professionsbachelorgrad. Det vil gøre uddannelserne mere attraktive, mener han.
Erhvervsakademiernes formand håber, at politikerne efter sommerferien vil indføre en særlig garanti, så de studerende kan gå hele vejen til en professionsbachelorgrad. Det vil gøre uddannelserne mere attraktive, mener han.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Chris Lehmann

Uddannelserne på erhvervsakademierne skal gøres mere attraktive - blandt andet ved at give studerende en garanti for at de kan gå hele vejen til en professionsbachelorgrad - en sådan garanti findes ikke i dag.

Af alle de veje, unge i Danmark kan vælge at gå, for at få en videregående uddannelse, er erhvervsakademierne nemlig den vej, færrest vælger.

Derfor skal den længe ventede reform af de mellemlange videregående uddannelser som ventes at komme efter sommerferien, gøre uddannelserne mere attraktive.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024