Forskning og uddannelse er populære emner til Folkemødet

FOLKEMØDE: På torsdag begynder det årlige politiske folkemøde på Bornholm. Hele 272 arrangementer drejer sig om forskning og uddannelse i år.

Den politiske festivalsæson er på trapperne, og Folkemødet på Bornholm begynder torsdag. Og det er med et program, som dækker meget bredt emnemæssigt.

Forsknings- og uddannelsesdagsordenen kommer ind som nummer otte, når man måler på, hvilke temaer der fylder mest i det officielle program til bornholmermødet.

Det er ubetinget sundhed, omsorg og forebyggelse, der er det største tema ved årets Folkemøde. Hele 695 arrangementer kredser om sundhed. Man kan dog godt få fyldt kalenderen ud med forskningsevents i Allinge. Over de fire dage, som Folkemødet varer, vil der være 272 arrangementer i kategorien Forskning og uddannelse.

Forrige artikel Fra fond til forsker: Sygeplejeforskere belønnes med knap en million Fra fond til forsker: Sygeplejeforskere belønnes med knap en million Næste artikel Pind forbyder ansatte at maile hinanden om søndagen Pind forbyder ansatte at maile hinanden om søndagen