Hvordan bliver forholdene for klinisk forskning endnu bedre?

Danmark står stærkt, når det gælder klinisk forskning – men det kan blive endnu bedre. Hvordan? Det kommer Lægemiddelindustriforeningens koncernchef, Ida Sofie Jensen, og professor og centerdirektør i Steno Diabetes Center, Allan Flyvbjerg, med bud på i denne udsendelse.

Foto: Ivan Alvarado/Reuters/Ritzau Scanpix
Henrik Axel Lynge Buchter

Hvilken betydning har det for det danske sundhedsvæsen, at der bliver lavet klinisk forskning i landet? Og hvilken effekt ville det for Danmark, hvis der kommer mere fokus på klinisk forskning?

Det er fokus i sidste udsendelse af podcastserien om klinisk forskning, Medicinens Maskinrum, hvor LIF-koncernchef, Ida Sofie Jensen, samt centerdirektør i Steno Diabetes Center, Allan Flyvbjerg, er gæster.

Er der gode nok muligheder for at lave klinisk forskning på hospitalerne? Er myndighederne gode nok til at godkende nye forsøg – og hvordan med den offentlige kliniske forskning?

Det er nogle af spørgsmålene, som deltagene fortæller mere om i denne udsendelse. Vært er Altingets digital- og forskningsredaktør, Chris Lehmann.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024