Om  
Claus Grøn Sørensen

International kommision for jordbrugsteknik får dansk professor som præsident

Professor Claus Grøn Sørensen fra Institut for Elektro- og Computerteknologi på Aarhus Universitet bliver præsident for den internationale kommission for landbrugs- og biosystemteknik.

 "Jeg håber, at jeg som præsident for CIGR kan være med til at skubbe brugen af intelligente systemer i landbruget i en positiv retning til gavn for både erhverv og natur", siger Claus Grøn Sørensen. 
 "Jeg håber, at jeg som præsident for CIGR kan være med til at skubbe brugen af intelligente systemer i landbruget i en positiv retning til gavn for både erhverv og natur", siger Claus Grøn Sørensen. Foto: AU Engineering/Peer Klercke
Carl Andersen

Til verdenskongressen for den internationale kommission for landbrugs- og biosystemteknik (CIGR) blev professor Claus Grøn Sørensen udnævnt som præsident. 

Det oplyser Aarhus Universitet i en pressemeddelse

Claus Grøn Sørensen er professor ved Institut for Elektro og Computerteknologi og har siden halvfemserne forsket i at optimere produktionssystemer i landbruget – i det seneste årti særligt med fokus på det stadig mere digitale landbrug.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00