Om  
Jakob Elkjær

Universitet hyrer tidligere FH-pressechef

Den tidligere pressechef i Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) Jakob Elkjær skal fra Aalborg Universitet fremover sikre, at viden og forskning spiller en større rolle i den offentlige debat.

Jakob Elkjær tiltræder den nyoprettede stilling som pressechef på Aalborg Universitet 1. oktober.
Jakob Elkjær tiltræder den nyoprettede stilling som pressechef på Aalborg Universitet 1. oktober.Foto: Jacob Nielsen, DM
Frederik Gjersen Hansen

Aalborg Universitet har ansat Jakob Elkjær i en nyoprettet stilling som pressechef.

Han skal sikre, at universitetets forskning og uddannelser står centralt i de danske medier, lyder det i en pressemeddelelse.

"Der er brug for mere viden i den offentlige debat. Aalborg Universitet har en meget virkelighedsnær profil med fokus på at finde løsninger af reelle samfundsmæssige problemstillinger. Det er et godt udgangspunkt for at blive set og hørt i medierne," siger Jakob Elkjær.

Jakob Elkjær bliver leder af presseteamet i universitetets nye, samlede kommunikationsafdeling. Han kommer til at arbejde på campus i både København og Aalborg.

Senest har Jakob Elkjær været pressechef i Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH). Jakob Elkjær kommer med flere års erfaring inden for journalistik, kommunikation og ledelse – både fra landsdækkende dagblade, fagmedier og politik.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jakob Elkjær

Pressechef, Aalborg Universitet
journalist (DJH 1996)

0:000:00