Om  
Nina Smith

Nina Smith bliver ny bestyrelsesforperson i VisitAarhus

Nina Smith, der er professor i økonomi på Aarhus Universitet og kendt fra at stå i spidsen af den udskældte Reformkommission, er ny bestyrelsesforperson i turistorganisationen VisitAarhus. 

Nina Smith til interview i Mandag Morgen og Altingets gård.
Nina Smith til interview i Mandag Morgen og Altingets gård.Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Emilie Tilma

I 2020 kunne Nina Smith kalde sig Årets Bestyrelsesformand, og nu har hun føjet endnu en forpersonspost til CV'et. Hun afløser nemlig mangeårige bestyrelsesforperson Sten Tiedemann i turismeorganisationen VisitAarhus. Tiltrædelsen sker per dags dato. 

”Jeg er meget glad for bestyrelsens tillid og glæder mig til fortsat at arbejde for VisitAarhus’ vigtige formål, nemlig at styrke og udvikle turismen i hele Aarhusregionen," fortæller Nina Smith i en pressemeddelse sendt til Altinget onsdag. 

Nina Smith har været medlem af bestyrelsen for VisitAarhus siden 2019 og er sideløbende professor i økonomi ved Aarhus Universitet samt medlem og forperson i både private virksomheder og offentlige institutioner, forskningsråd og -organisationer. Heriblandt Nykredit, Forenet Kredit, NIRAS Gruppen, PFA, VIVE og Det Frie Forskningsråd.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00