Om  
Bjarke Oxlund
Hanne Leth Andersen

Ny dekan på Roskilde Universitets største institut

Bjarke Oxlund bliver ny dekan på Institut for Mennesker og Teknologi på Roskilde Universitet. Han kommer fra en stilling som ligebehandlingschef på Institut for Menneskerettigheder.

Roskilde Universitets rektor, Hanne Leth Andersen, håber, at man med Bjarke Oxlund får "en leder, der er dedikeret til udviklingen af Region Sjælland".
Roskilde Universitets rektor, Hanne Leth Andersen, håber, at man med Bjarke Oxlund får "en leder, der er dedikeret til udviklingen af Region Sjælland".Foto: Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix
Johan Auken Alstrup

Antropolog Bjarke Oxlund skal i fremtiden lede Roskilde Universitets (RUC) største institut og indgår i universitetets øverste ledelse.

Det oplyser RUC i en pressemeddelelse.

"Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af Roskilde Universitet og få mulighed for at fokusere på tværfaglig udvikling og forskning drevet af samfundsmæssige udfordringer," fortæller den nye dekan.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024