Om Altinget Forskning

OM OS: Altinget Forskning leverer nyheder, debat og baggrund om politik og rammevilkår for danske videregående uddannelser, forskning og innovation.

Placeholder image

Altinget Forskning henvender sig til alle politisk interesserede, og vil i udgangspunktet fokusere på historier, der vedrører den viden, uddannelse og innovation, der produceres i Danmark.

Nichen beskæftiger sig således både med rammevilkår for studerende og ansatte på landets videregående uddannelser, ligesom den har et øje på den politik, der påvirker erhvervslivets rammer for at forske i og udvikle nye produkter.

Vi følger ny lovgivning hele vejen fra fødsel til tredjebehandling i Folketinget. Desuden holder vi øje med den strøm af rapporter og evalueringer, der løbende offentliggøres på områderne.

Men ikke mindst har vi øje for den gode historie. Hvad enten det er den vigtige nyhed, den perspektiverende analyse eller den fascinerende reportage.

Nichen har samtidig en stærk debattradition, hvorfor man altid vil finde relevante debatindlæg fra centrale aktører, så som ordførere, virksomheder, rektorer, ministeren eller lign.

Udgivelser
Altinget Forskning udkommer i udgangspunktet hver mandag med ugens overblik og udsender hver tirsdag og torsdag nyhedsbreve med en blanding af nyheder, baggrund og debatstof.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Redaktionen:
Chris Lehmann, redaktør
Kristian Andersen, ledende debatredaktør

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til servicestof@altinget.dk
Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Digital, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.

 


Politik har aldrig været vigtigere
Få gratis nyheder fra Danmarks største politiske redaktion
Ved at tilmelde dig Altingets nyhedsbrev, accepterer du vores generelle betingelser