Om Altinget Forskning

Altinget Forskning leverer nyheder, debat og baggrund om politik og rammevilkår for danske videregående uddannelser, forskning og innovation.

Uvildigt politisk nichemedie om det vigtigste for forskning og videregående uddannelser i Danmark

Hvad vil regeringen med universiteter, professionshøjskoler og erhvervsakademier? Hvilke politiske beslutninger skal fremme forskningens vilkår i Danmark? Og hvordan former EU rammerne for forskning og uddannelse i Danmark?

Det holder vi øje med på Altinget Forskning, et uvildigt nichemedie om alt, hvad der rører sig politisk inden for sfæren af forskning og videregående uddannelse.

Rammerne for uddannelse og forskning i Danmark er skabt af politiske beslutninger. Altinget følger med i det, der påvirker de rammer, og fortæller dig om det vigtigste.

Vi skriver kritisk og kompetent om muligheder og udfordringer på området - og giver dig analyser og indblik i det vigtigste, du skal vide. Du får også debat, navnestof og kalenderstof, som du kan finde både på vores site og leveret som nyhedsbrev i din indbakke.

Altinget Forskning er for alle aktører, der har med forskning, innovation og videregående uddannelse at gøre - både virksomheder, regioner, kommuner og uddannelsesinstitutioner.

Du kan prøve det her. Vi håber, du vil læse med!

Udgivelser

Altinget Forskning udkommer som nyhedsbrev to gange om ugen. Mandag med overblik over den kommende uge og torsdag med nyheder, analyse og debat om aktuelle politiske dagsordener. 

Kontakt 

Har du idéer eller input til interessante historier inden for forsknings- og uddannelsesområdet, så kontakt endelig redaktionen:

Redaktør Chris Lehmann, [email protected] / 9282 9020
Debatindlæg sendes til [email protected]
avnenyheder og kalenderstof sendes til [email protected]
Spørgsmål om abonnement? Skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Forskning, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00