PFA-boss: Forskere og virksomheder bør arbejde tættere sammen

Det skal ikke længere være ufint at koble forskning og erhvervsliv tættere sammen. Det mener PFA Pensions topchef, Allan Polack. "For mig at se er business, at noget bliver anvendt af mange, og som forsker vil man jo også gerne have, at ens forskning bliver anvendt af mange," siger han. 

Topchefen for PFA Pension, Allan Polack, mener, at nøglen til fremtidig succes for dansk erhvervsliv internationalt blandt andet skal findes ved, at politikerne balancerer den planøkonomiske tankegang med en generel strategi for rammevilkår. Han fremhæver særligt tre sektorer, Danmark bør satse ekstra på i fremtiden. 
Topchefen for PFA Pension, Allan Polack, mener, at nøglen til fremtidig succes for dansk erhvervsliv internationalt blandt andet skal findes ved, at politikerne balancerer den planøkonomiske tankegang med en generel strategi for rammevilkår. Han fremhæver særligt tre sektorer, Danmark bør satse ekstra på i fremtiden.  Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Christoffer Lund-Hansen

Forretning handler om at tjene penge, men først og fremmest handler det om at skabe et produkt, der er stor efterspørgsel på. 

Og forskere drømmer om at stille deres forskningsresultater til rådighed for så mange muligt.