V revser it-massakre

FYRET: 62 medarbejdere i Digitaliseringsstyrelsen og Moderniseringsstyrelsen fik mandag en fyreseddel. Venstre kalder det et fejlskud, og ser det som en konsekvens af beslutningen om at fjerne it-området fra Uddannelsesministeriet. EL er bekymrede, mens S pure afviser. Vi er godt kørende, lyder deres modsvar.
Det bekræfter det, vi frygtede, da man fjernede tidligere tiders fokus på it ved at splitte området op. Vi ser nu, at ingen ministre føler ansvar for området, og derfor ryger fokusset". Venstres Michael Aastrup Jensen er ikke imponeret over regerings politik på it-området. Mandag blev 62 medarbejdere afskediget i Digitaliseringsstyrelsen og Moderniseringsstyrelsen.
Det bekræfter det, vi frygtede, da man fjernede tidligere tiders fokus på it ved at splitte området op. Vi ser nu, at ingen ministre føler ansvar for området, og derfor ryger fokusset". Venstres Michael Aastrup Jensen er ikke imponeret over regerings politik på it-området. Mandag blev 62 medarbejdere afskediget i Digitaliseringsstyrelsen og Moderniseringsstyrelsen. Foto: ft.dk

Det bekymrer Venstre, der ser en klar tendens til nedprioritering af it-området i regeringens politik.

Socialdemokraterne afviser kritikken og mener modsat, at it-området er kommet højt på dagsordenen.