Her er de mulige afløsere for Carl Holst

Forsvarsminister Carl Holst meddelte tirsdag eftermiddag, at han går af som minister. Mens andre medier dvæler ved hvad der er sket, så vil vi her på nytkampfly.dk kigge fremad. For hvem kommer nu til at sætte sig i ministerstolen og få ansvaret for kampflyindkøbet (og andre ting)?

Det kan ikke udelukkes, men tidligere forsvarsminister Søren Gade må vurderes at være det mindst sandsynlige bud. Han skal holde styr på Venstres folketingsgruppe, ligesom mange måske vil mene, at der er for mange skeletter i skabet fra hans tidligere tid i Forsvarsministeriet. Men i sidste ende er det Lars Løkkes beslutning. Gade ville i hvert fald kunne genoprette de faglige organisationers tillid og klinke skårene.

En anden outsider er erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, der indtil regeringsskiftet var netop forsvarsordfører. Han blev af mange spået posten som forsvarsminister, men fik det tunge erhvervsministerium og blev en del af regeringstoppen. Det ville være et skridt ned af rangstigen for ham at blive forsvarsminister. Han er dog inde i tingene og ville formentlig hurtigt kunne få rettet skuden op.

Login

 • Anmeld

  Tom Petersen

  Jeg giver et forecast på Troels-Lund Pouelsen, eller Marcus Knuth.

  Begge har vist god dømmekraft og troværdighed ( uden skeletter i skabet )

  Jeg kan IKKE undlade at nævne et indløg her på sitet - tidligere ved 0900 ntiden, som nævnte "hvis Carl Holst s samråd på Torsdag, HVIS HAN DA IKKE er ned af taburetten.

  go aften medens vi holder vejret for FORSVARET og nyt kamply -trods en noget broget FINANALOV.

  Tom.P

 • Anmeld

  Tom R.

  Jeg tror på at det bliver Jacob Ellemann-Jensen.

  Han er medlem af forsvarsudvalget, har tidligere haft karriere i forsvaret (kaptajn i hæren), har interesse for forsvars området som han selv udtrykte det i dag plus et godt navn. Tror også at han vil være et godt valg.

 • Anmeld

  Tom Petersen

  JA @ to TOMMER, kan sikkert bli enige
  Jo, tom r - du kan sikkert få // ha ret i en "Ellemann-J ----lad os se. g aftom Tom.P

 • Anmeld

  Tom R.

  @ Tom Pertersen

  He he, to TOMMER ;-), Jeg arbejdede engang som bartender et sted hvor der blandt vores stamgæster var intet mindre end 3 som hed Tom, altså 4 Tom`er incl mig selv. Det har jeg alligevel aldrig prøvet hverken før eller sidenhen ;-)

  Ved du hvornår i morgen det skulle blive offentliggjort ?, eller er der overhovedet blevet sagt noget om det endnu ?.

  God aften til dig også
  MVH Tom R

 • Anmeld

  Tom R.

  I morgen (onsdag) formiddag kl 11 bliver det offentliggjort har jeg lige læst.

 • Anmeld

  Esben

  Jeg skal ikke kunne bedømme Carl Holst´s afgang værende berettiget eller ej, men hold da helt ferie hvor fjenderne kastede sig over ham med fråde stående ud af mundvigene.

  Tom R.@ om bla. Troels Lund Poulsen " Begge har vist god dømmekraft og troværdighed ( uden skeletter i skabet ). "
  Det kommer an på hvem du spørger. Efter Helle Thorning ´s skattesag kunne jeg godt forestille mig et par revanchister derude i landskabet.

 • Anmeld

  Tom R.

  @ Esben

  He he, det var ikke mig der skrev den med Troels Lund, det var Tom Petersen ;-)

 • Anmeld

  Jørgen Nielsen

  Peter Christensen....!!!!????

 • Anmeld

  E. Petersen

  Fravalgt af vælgerne - genvalgt af Lars - :-)

  Men Lars har ret i, at med det uvejr forsvaret er i pt. og med de store investeringer der ligger foran så vælger han en der kender "gamet"

 • Anmeld

  Tom R.

  Ja, det var en overraskelse, ligesom det også var en overraskelse at Peter Christensen ikke blev genvalgt ved sidste valg. Han har da ihvertfald erfaring med borgen i forvejen, så lad os nu se, måske det bliver ok.

 • Anmeld

  Jørgen Nielsen

  Jaa.....nu får vi se, hvor lang ferie han skal have for at sætte sig ind i fagområdet...

 • Anmeld

  Fussi

  Han forhandlede sidste forsvarsforlig og så ved han hvordan man vrider penge ud af finansministeren. Det sidste er jo ikke at forargte.

 • Anmeld

  Lars Hansen

  Ved sidste forlig blev forsvarsbudgettet beskåret med 15%

  Foragteligt.