Om  
H.M. Dronning Margrethe Alexandrine Þorhildur Ingrid

Dronningen Corona-aflyser nytårstaflet og nytårskurene

I forlængelse af regeringen og sundhedsmyndighedernes seneste udmeldinger om coronasituationen har Dronningen besluttet at aflyse nytårstaflet for regeringen, Folketingets formand, repræsentanter for det officielle Danmark og hoffet den 1. januar 2022.

Redaktionen

Det oplyser Kongehuset i en pressemeddelelse.

De efterfølgende nytårskure for Højesteret, Den Kongelige Livgardes og Gardehusarregimentets vagtgående Officerskorps, det diplomatiske korps, Forsvaret og Beredskabsstyrelsen, I., II. og III. rangklasse samt repræsentanter for større landsorganisationer og kongelige protektioner, der skulle have fundet sted den 4. og 5. januar 2022, aflyses ligeledes.

Det vil også i år være muligt at fremsende en digital nytårshilsen til Dronningen og den kongelige familie på Kongehusets hjemmeside www.kongehuset.dk. Dette vil være muligt fra nytårsdag og ugen ud, oplyses det.

Dronningens årlige nytårstale afholdes traditionen tro den 31. december 2021 klokken 18.00 og transmitteres direkte i DR og på TV 2.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

H.M. Dronning Margrethe Alexandrine Þorhildur Ingrid

Præsident, Det Kgl. Nordiske Oldskriftselskab, formand, Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond, stifter af Dronning Margrethe II's Arkæologiske Fond
filosofikum (Københavns Uni. 1960), studier i arkæologi (University of Cambridge 1961), studier i statskundskab (Aarhus Uni. m.fl.)

0:000:00