EL: Blå bloks behandling af Bramsen var et beskidt show

Enhedslistens tidligere forsvarsordfører Eva Flyvholm har ikke meget til overs for den måde, som de borgerlige partier behandlede Trine Bramsen på, da Bramsen var forsvarsminister. Flere ordfører melder hus forbi.

I sin tid som forsvarsminister blev Trine Bramsen (midten) blandt andet kaldt i flere samråd af de borgerlige partier om en tur til Ærø.
I sin tid som forsvarsminister blev Trine Bramsen (midten) blandt andet kaldt i flere samråd af de borgerlige partier om en tur til Ærø.Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
Andreas Krog

”Jeg synes eddermame, at det virkelig var et beskidt show. Helt vildt,” kommer det prompte fra Enhedslistens Eva Flyvholm, da Altinget spørger hende, hvad hun syntes om den måde, Trine Bramsen (S) i sin tid som forsvarsminister fra juni 2019 til februar i år blev behandlet på af de borgerlige partier og deres forsvarsordfører.

Det, som Trine Bramsen blev udsat for som minister, var lige præcis ikke politisk. Det handlede om at gå efter hendes person. Det var rigtig grimt.

Eva Flyvholm
MF, Enhedslisten
”Jeg er vant til at gå hårdt til regeringer, det store flertal og siddende ministre på forsvars- og udenrigsområdet. Men jeg prøver så vidt muligt at gøre det der, hvor der er noget politisk at komme efter. Det, som Trine Bramsen blev udsat for som minister, var lige præcis ikke politisk. Det handlede om at gå efter hendes person. Det var rigtig grimt,” siger Eva Flyvholm og fortsætter:

”Nogle forsvarsordfører i blå blok brugte det også som en anledning til at profilere sig selv.”

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00