Om  
Morten Rud Pedersen

Rud Pedersen åbner tysk kontor med tre nye ansigter

Rud Pedersen åbner et kontor i Berlin mandag den 22. juni 2020. Kontoret åbnes med en virtuel debat. 

Claudia Steenhard

Public Affairs bureauet Rud Pedersen åbner mandag 22. juni et nyt kontor i Berlin. Det skriver bureauet i en pressemeddelelse. 

"Tyskland er foregangslandet i Europa, både i forhold til politik og erhvervsliv," siger stifter og direktør af Rud Pedersen Group Morten Rud Pedersen, og fortsætter:

"Vores tilstedeværelse i Berlin vil sikre, at vi kan levere til vores internationale kundebase i det land, der har størst påvirkning på erhvervslivet og er den vigtigste beslutningstager i EU."

Åbningen byder på nye ansigter i Rud Pedersen. Hendrik Hagemann er ansat som managing partner for den tyske afdeling. Han har mere end 16 års erfaring med rådgivning af nationale, såvel som internationale virksomheder, regeringer og den offentlige sektor. 

"Den aktuelle krise kommer til at føre til stigende politisk aktivitet i Tyskland og resten af Europa. Vores team er placeret ideelt til at understøtte kundernes politiske og kommercielle succes i disse turbulente tider," udtaler Hendrik Hagemann.

Kontoret skal også huse seniorkonsulent Lars Scholtyssyk, der blandt andet er tidligere journalist for Deutche Welle og Bloomberg News. Rüdiger Lentz, der er direktør for Aspen Institute Germany, bliver ligeledes en del af teamet.

"Vores Berlin-team supplerer vores ekspertise i Europa," siger Morten Rud Pedersen og fortsætter:

"Ligesom vores andre kontorer arbejder det tyske team med kunder fra alle brancher og er især stærkt indenfor industri, forsvar, finans og hurtigt omsættelige forbrugsvarer."

Kontoret markerer åbningen af kontoret mandag med en onlinedebat om det forestående tyske EU-formandskab. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Rud Pedersen

Stifter, Rud Pedersen Public Affairs Company, formand, Dansk Skoleskak
stud.scient.pol. (Aarhus Uni.)

0:000:00