Debat

DF i København: Det er en rystende beslutning at afholde Distortion

DEBAT: Den socialdemokratiske regering fortæller danskerne, at de bekæmper covid-19 med hård hånd. Men på Københavns Rådhus siger det samme parti ja til Distortion, der vil resultere i en uhyggelig spredning af covid-19, skriver Finn Rudaizky (DF).

Vi siger nej tak til gadefesten Distortion. Det er ikke, fordi vi har noget imod festligheder i byen. Tværtimod. Men Distortion er bare blevet for meget, skiver Finn Rudaizky (DF). 
Vi siger nej tak til gadefesten Distortion. Det er ikke, fordi vi har noget imod festligheder i byen. Tværtimod. Men Distortion er bare blevet for meget, skiver Finn Rudaizky (DF). Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Af Finn Rudaizky (DF)
Medlem af Københavns Borgerrepræsentation og partiets spidskandidat til kommunalvalget

Ved de senere års Distortion-fester i København, hvor mere end 30.000 har deltaget, har der været ulovlig støj med musikken, for få toiletter, for lidt personale samt mangel på sikkerhedsvagter og stor usikkerhed for områdets beboere i relation til miljøsvineri og manglende oprydning.

Men det generer slet ikke socialdemokraterne, de radikale, SF og Alternativet på Københavns Rådhus. De har i teknik- og miljøudvalget endnu engang "belønnet" Distortion ved at bakke op om endnu en festival i hovedstaden.

I sommeren 2021 bliver de flere dages festligheder udvidet med lukkede områder, hvor byens beboere kun kan deltage, såfremt de betaler omkring 150 kroner for at komme ind på indespærrede områder, for eksempel på Rådhuspladsen. Byen afspærres for de faste beboere. 

Fakta
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. 

Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Debatindlæg kan sendes til [email protected].

Sig nej til Distortion
Som Dansk Folkepartis medlem af udvalget har jeg imidlertid standset sagen. Det betyder, at Borgerrepræsentationen nu på torsdag 19. november skal sige ja eller nej til Distortion.

Dansk Folkeparti siger nej tak og bakker dermed op om de mange protesterende borgergrupper. Ikke fordi vi i Dansk Folkeparti har noget imod festligheder i byen. Tværtimod.

Det er faktisk en rystende beslutning, som jeg på udvalgsmødet kraftigt advarede imod. Men desværre for døve ører

Finn Rudaizky (DF)
Medlem af Københavns Borgerrepræsentation og partiets spidskandidat til kommunalvalget

Men Distortion er bare blevet for meget, hvor eksempelvis skader på privat ejendom på grund af Distortion-løjerne ikke opnår erstatning fra skadernes årsag: Distortion.

Når dertil kommer, at opportunistpartierne slet ikke har berørt den livs- og sundhedsskadelig risiko, der er ved midt i en covid-19-tid at sige ja til en fest med titusinder oftest berusede unge mennesker, der er tæt på hinanden, så er vi langt over grænsen for sund fornuft.

Det er faktisk en rystende beslutning, som jeg på udvalgsmødet kraftigt advarede imod. Men desværre for døve ører.

Læs også

Socialdemokratisk slingrekurs
I Danmark har vi en socialdemokratisk mindretalsregering, som fortæller os, at de med hård hånd fører kampen mod bekæmpelse af covid-19 og dens tragiske konsekvenser.

Samtidig har vi i København det samme socialdemokrati, der helt uden skrupler vedtager et offentligt arrangement med titusinder af deltagere, som vil resultere i en uhyggelig spredning af covid-19.

Hvis et politisk flertal på Københavns Rådhus er så begejstret for Distortion, så må det faktisk undre, at de ikke har klausuleret et sådant arrangement til først at blive afholdt, når en vaccine mod covid-19 er til rådighed, og folk er blevet vaccineret.

Socialdemokratiets covid-19-slingrekurs er at spille hasard med liv og helbred.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Finn Rudaizky

Medlem af Borgerrepræsentationen (DF), København, regionsrådsmedlem, Region Hovedstaden, fhv. formand, Det Mosaiske Trossamfund
handels- og kontorudlært (1961), HH (1966)

0:000:00