Amager Fælled-byggeri standses igen: Firma er "stærkt forundrede"

Byggeriet på Amager Fælled bliver sat på pause. Det oplyser byggefirmaet Fælledby P/S dagen efter, at Københavns Byret gav foreningen Amager Fælleds Venner medhold i en længerevarende strid om gyldigheden af en miljøbyggetilladelse, som Københavns Kommune har udstedt til byggefirmaet.

Amager&nbsp;Fælleds&nbsp;Venner&nbsp;demonstrerer&nbsp;inden&nbsp;Københavns&nbsp;Byret&nbsp;behandler&nbsp;den&nbsp;stævning,&nbsp;som&nbsp;foreningen&nbsp;har&nbsp;indgivet&nbsp;mod&nbsp;Fælledby&nbsp;P/S,&nbsp;ved&nbsp;Københavns&nbsp;Byret&nbsp;tirsdag&nbsp;den&nbsp;10.&nbsp;august&nbsp;2021.<br>
Amager Fælleds Venner demonstrerer inden Københavns Byret behandler den stævning, som foreningen har indgivet mod Fælledby P/S, ved Københavns Byret tirsdag den 10. august 2021.
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Frederik Gjersen Hansen

Byggeriet af Fælledby på Amager Fælled bliver standset.

Det sker, efter Københavns Byret mandag gav Amager Fælleds Venner medhold i den længerevarende strid mellem foreningen og Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Uenigheden handler om gyldigheden af den miljøbyggetilladelse som firmaet bag byggeriet, Fælledby P/S, har fået udstedt af København Kommune.

Altinget logoHovedstaden
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget hovedstaden kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00