Podcast: Mød Radikales nye gruppeformand og hør om toiletter i Kongens Have og nej til politiheste

OPSAMLING: Et forslag om udeservering for restauranter havde nær kortsluttet torsdagens møde i Københavns Borgerrepræsentation. Christopher Røhl Andersen (R) guider os gennem mødet, hvor han blev indsat som gruppeformand.

Politiet skal holde mindre øje med urinerende parkgæster, når toiletpavillonen i Kongens Have snart genåbner. For Radikale var det et principielt spørgsmål, hvem der skulle samle regningen op.
Politiet skal holde mindre øje med urinerende parkgæster, når toiletpavillonen i Kongens Have snart genåbner. For Radikale var det et principielt spørgsmål, hvem der skulle samle regningen op.Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix
Kasper Kaasgaard

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

I årets sidste podcast om Københavns Borgerrepræsentation kommer vi forbi coronahåndteringen, en toiletpavillon og det ridende politi.

Der var også uenighed om, hvorvidt Venstre gik imod budgetaftalen ved at stemme for et ændringsforslag om udeservering. Det gav en god omgang forvirring, og i sidste ende måtte hele forslaget tilbage til Teknik- og Miljøudvalget.

Christopher Røhl Andersen (R) er gæst og tager os med bag om arbejdet op til møderne i Borgerrepræsentationen.

På torsdagens møde blev han formelt indsat som gruppeformand efter en smal sejr i den radikale gruppe i slutningen af november. 

Udsendelsen er tredje udgave af podcasten Altinget Hovedstaden, der udkommer efter hvert møde i Borgerrepræsentationen. Du kan høre den og tidligere udsendelser her:

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00