Debat

S-kredsformænd bakker Hæstorp op: "De anonyme kritikere skal ud af busken"

Anonyme kilder i Socialdemokratiet skal træde frem i søgelyset, skriver den samlede gruppe af socialdemokratiske kredsformænd i København og udtrykker opbakning til overborgmester Sophie Hæstorp Andersen, efter at Altinget de seneste dage har kunne fortælle, at opbakningen til hende på Københavns Rådhus svinder ind.

De socialdemokratiske kredsformænd i København udtrykker opbakning til overborgmester Sophie Hæstorp Andersen og retter en kritik af anonyme kilder i partiet. 
De socialdemokratiske kredsformænd i København udtrykker opbakning til overborgmester Sophie Hæstorp Andersen og retter en kritik af anonyme kilder i partiet. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

AA (Altingets Anonyme) må ud af busken, så vi kan tale om de bekymringer, de har for vores parti og sammen få en stærk fælles retning.

Sophie Hæstorp Andersen overtog et håndværkertilbud som leder af socialdemokraterne i København, efter skandalerne omkring Frank Jensen og tilbagegang for Socialdemokratiet i alle fire storbyer.

Underskrivere af indlægget
  • Maja Sørensen, 1. kreds, Østerbro
  • Tina Skjødt Olesen, 2. kreds, Sundbyvester
  • Camilla Hoffmann, 3. kreds, Indre By og Christianshavn
  • Peder Schlätzer-Larsen, 4. kreds, Sundbyøster
  • Jakob Thiemann, 5. kreds, Nørrebro
  • Ditte T.E. Strecker, 6. kreds, Bispebjerg
  • Christoffer Rosenkrands, 7. kreds, Brønshøj-Husum og Vanløse
  • Helle S. Klausen, 8. kreds, Valby
  • René Rud Mikkelsen, 9. kreds, Vesterbro og Kgs. Enghave 

De ni underskrivere er formænd for de ni kredse i Socialdemokratiet i København, som udpeger partiets kandidater til Borgerrepræsentationen, inklusive kandidaten til posten som overborgmester

 

I København gik Socialdemokratiet fra 15 til 10 mandater.

Det er nye tider i Borgerrepræsentationen, og hvis de anonyme socialdemokrater, som Altinget har fundet, har gode forslag til arbejdet, så skal de komme frem med dem og smøge ærmerne op, så vi sammen kan fokusere på de politiske temaer, der fylder i vores hovedstad.

Vi er i gang med at stormsikre København, stoppe vold og kriminalitet på Christiania, skabe en grønnere by og meget mere.

Lad os komme videre med det vigtige arbejde til gavn for københavnerne.

Læs også

Læs også

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Sophie Hæstorp Andersen

Overborgmester (S), Københavns Kommune
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2006)

0:000:00