Om  
Bent Isager-Nielsen
Michael Molin Brautsch

Tidligere drabschef og tv-præst stiller op for Konservative på Frederiksberg

Bent Isager-Nielsen, der er tidligere drabschef samt chef for Rejseholdet, og sognepræst Michael Brautsch stiller op for Konservative ved det kommende kommunalvalg.

Jon Michelsen

Den tidligere drabschef Bent Isager-Nielsen stiller op for Konservative på Frederiksberg. Det skriver Berlingske.

Ligeledes vil sognepræst Michael Brautsch, der medvirker i tv-programmet ’Gift ved første blik’, stille op for partiet til valget. Det bekræfter han overfor Politiken.

Bent Isager-Nielsen er tidligere politiinspektør, efterforskningschef, tidligere drabschef og chef for Rigspolitiets Rejseafdeling – bedre kendt som Rejseholdet. Han gik på pension i 2018.

Nu har han i sinde at skifte sit otium ud med kommunalpolitik, hvor han vil stille op for Konservative på Frederiksberg:

”Jeg er jo i bund og grund et konservativt menneske. Jeg har boet på Frederiksberg siden 1979 og kender den her by og kommune ud og ind. Jeg er socialkonservativ med alt, hvad de konservative står for: social ansvarlighed, opbakning til erhvervslivet uden at være ultraliberalist, sikkerhed for borgerne, stabil og balanceret udvikling og ordentlighed,” udtaler han til Berlingske.

Gift ved første blik-præst
Michael Brautsch er til daglig sognepræst i Frederiksberg Sogn. Derudover er han i landet et kendt ansigt, eftersom han medvirker i tv-programmet ’Gift ved første blik’.

Særligt igennem hans arbejde som sognepræst har han fået kontakt til det politiske arbejde, eftersom han gennem flere år har været formand for et udsatteråd i Frederiksberg Kommune.

Og det er særligt udsatteområdet, hvor han ikke længere kun vil fungere som rådgiver, men også være en beslutningstager i kommunen:

”I stedet for kun at pege på, hvor det kan gøres bedre, vil jeg gerne være med til at træffe beslutningerne. Det er ikke alle borgere på Frederiksberg, som ved, at der også er mennesker med sociale udfordringer her. Nogle lag under de her meget vellykkede mennesker på Frederiksberg, bor nogle andre mennesker, som ikke skal overses," udtaler Michael Brautsch til Politiken.

Kommunalvalget finder sted 16. november 2021.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Bent Isager-Nielsen

Kommunalbestyrelsesmedlem (K), Frederiksberg Kommune, foredragsholder, forfatter, konsulent, skribent og debattør
i militæret og politiet, studieophold hos FBI i USA, Scotland Yard i England og RCMP i Canada, Politiets Overordnede Lederuddannelse (POL)

Michael Molin Brautsch

2. viceborgmester og rådmand samt borgmesterkandidat (K), Frederiksberg, sognepræst
Cand.theol. (Københavns Uni. 2002)

0:000:00