Finansudvalget godkender statsstøtte for en milliard til grønne virksomheder

Dansk milliardstøtte fra staten til grønne virksomheder er rykket et skridt nærmere. Folketingets Finansudvalg har godkendt det nødvendige aktstykke. "Vi risikerer at investeringer unødigt går Danmark forbi, inden vi har fået en dansk investeringsordning på plads," lød erhvervsministerens opfordring til udvalget.

Erhvervsminister Morten Bødskov lancerede investeringsordningen, der skal yde statsstøtte til grønne virksomheder, i december. Arkivfoto. 
Erhvervsminister Morten Bødskov lancerede investeringsordningen, der skal yde statsstøtte til grønne virksomheder, i december. Arkivfoto. Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Folketingets Finansudvalg har torsdag godkendt, at der ydes statsstøtte på en milliard kroner til virksomheder med produktionsfaciliteter inden for vindmøller og elektrolysatorer.

Det pågældende aktstykke er blevet tiltrådt af et flertal i udvalget med undtagelse af Liberal Alliance, der har stemt imod. 

Det oplyser en række af udvalgets medlemmer til Altinget. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024