Formand for grønt iværksætterpanel: Det offentlige er for svært at samarbejde med

Den offentlige sektor rækker i for høj grad ud til store virksomheder fremfor de små. Det mener formanden for regeringens grønne iværksætterpanel, Esben Gadsbøll, der nu er klar med en ny omgang anbefalinger til regeringen. "Man glemmer innovationen. Den kommer fra de nye virksomheder," lyder det.

Fremtiden for regeringens grønne iværksætterpanel er uvis, hvis der udskrives valg. Formand Esben Gadsbøll håber dog, at panelet får lov til at færdiggøre sit arbejde. 
Fremtiden for regeringens grønne iværksætterpanel er uvis, hvis der udskrives valg. Formand Esben Gadsbøll håber dog, at panelet får lov til at færdiggøre sit arbejde. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Christoffer Lund-Hansen

Den offentlige sektor skal indrettes på en smartere måde, hvis Danmark skal have flere succesfulde grønne virksomheder. 

Sådan lyder hovedbudskabet fra regeringens grønne iværksætterpanel, der torsdag eftermiddag har afleveret sin fjerde anbefalingspakke til erhvervsminister Simon Kollerup (S). 

"Meget innovation lykkes ikke i Danmark, fordi det offentlige er for svært at samarbejde med. Det er blandt de nystartede virksomheder, hvor der er mest innovation," siger Esben Gadsbøll, formand for det grønne iværksætterpanel.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024