Jacob Bjerregaard udskifter kommunaldirektøren

FREDERICIA: Kommunaldirektør Tim Jeppesen stopper med henvisning til uenighed om udviklingen af kommunens organisation. Borgmester Jacob Bjerregaard (S) vil ikke uddybe, hvorfor samarbejdet må ophøre kun en måned efter hans tiltræden.
Jakob Bjerregaard (S) tiltrådte som borgmester i Fredericia Kommune januar 2014. Nu  udskiftes kommunaldirektøren.
Jakob Bjerregaard (S) tiltrådte som borgmester i Fredericia Kommune januar 2014. Nu udskiftes kommunaldirektøren.
Sara Fleckner Vilstrup

Vi vil bruge den kommende tid på at diskutere, hvilken profil vi skal have, og hvordan vi skal gøre det, så der kommer et ejerskab i hele byrådet til den proces.

Jacob Bjerregaard (S)
Borgmester, Fredericia Kommune
Kun en måned efter den socialdemokratiske borgmester Jacob Bjerregaard er tiltrådt som borgmester, oplyser han i en pressemeddelelse, at kommunaldirektør Tim Jeppesen fratræder sin stilling ved udgangen af februar.

"Det er en forskellig opfattelse af, hvordan udviklingen af Fredericia Kommunes organisation skal finde sted, der gør, at Byrådet og Tim Jeppesen er blevet enige om at stoppe samarbejdet. En beslutning, der politisk blev vedtaget på et byrådsmøde onsdag aften," lyder begrundelsen i pressemeddelelsen.

Borgmester Jacob Bjerregaard ønsker ikke over for Altinget.dk at uddybe yderligere, hvad der ligger til grund for, at Tim Jeppesen nu stopper som kommunaldirektør.

Midlertidig løsning på plads
Som en midlertidig løsning er Vibeke Byriel Kinch, direktør for børn og kultur konstitueret som kommunaldirektør. Det var ifølge Jacob Bjerregaard ikke en svær beslutning.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00