Om  
Orla Østerby

Orla Østerby genopstiller i Lemvig

Folketingsmedlem Orla Østerby (K) er endnu en gang kandidat for Konservative i Lemvig Kommune ved det kommende kommunalvalg.

Katrine Falk Lønstrup

Det konservative folketingsmedlem Orla Østerby genopstiller i Lemvig Kommune ved kommunalvalget 21. november.

Det oplyser Orla Østerby i en pressmeddelelse til Altinget.

Orla Østerby har været medlem af byrådet i Lemvig siden 1997 og har derudover siddet i Folketinget siden december 2016, hvor han overtog partileder Søren Pape Poulsens mandat, da Konservative trådte ind og regeringen og han blev ny justitsminister. Og selvom Orla Østerby altså nu har en folketingsplads at passe, håber han på også at fortsætte i kommunalpolitik.

"Kombinationen har vist sig at fungere fortrinligt, og i både byrådet og folketingsgruppen fornemmer jeg, hvor vigtigt det er, at der er brobyggere mellem det lokale og landspolitiske," siger Orla Østerby og fortsætter:

"Jobbet i Folketinget er en gammel drøm, der er blevet opfyldt, men kan i sagens natur hurtigt være ovre. Samtidig har både min lokale vælgerforening og partiets leder, justitsminister Søren Pape Poulsen, opfordret mig til at fortsætte i byrådet, hvis jeg fortsat har lyst. Og det har jeg. Blandt andet for at sikre et borgerligt alternativ til Venstre," siger han.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Orla Østerby

Direktør og bestyrelsesmedlem, Tangsø Invest, bestyrelsesmedlem og medstifter, Tangsø Sundhedscenter, fhv. MF
byggetekniker

0:000:00