Nu skal nævn afgøre Radio Louds fremtid. Her er tre scenarier

Danmarks mest omdiskuterede radiostation skal evalueres. Senest 1. maj skal Radio Loud aflevere deres første årlige redegørelse til Radio- og tv-nævnet, der skal afgøre radiokanalens fremtid på DAB-båndet.

Fremtiden er usikker for Radio Louds direktør Ann Lykke Davidsen og hendes kollegaer. Om radiostationen får lov at fortsætte bliver afgjort af Radio- og tv-nævnet senere på året.
Fremtiden er usikker for Radio Louds direktør Ann Lykke Davidsen og hendes kollegaer. Om radiostationen får lov at fortsætte bliver afgjort af Radio- og tv-nævnet senere på året.Foto: Oscar Scott Carl/Ritzau Scanpix
Nicole Sander Bertelsen

Det var en stor overraskelse i efteråret 2019, da Radio- og tv-nævnet tildelte Radio Loud en sendetilladelse foran den populærere Radio24Syv, der dermed måtte lukke og slukke efter otte år på FM-båndet.

I stedet overtog den nye ungdomsradio og gik i luften 1. april 2020.

Men det har været et år, der for den nyopstartede radiosatsning har været præget af hård modstand og beskyldninger, som flere gange har trukket overskrifter i medierne: Om dårlige lyttertal og falske anmeldelser af deres egne podcasts blandt andet.

0:000:00