Ny debat: Altinget sætter planloven til debat

DEBAT: Planloven står efter tre år overfor en evaluering. I de kommende uger på Altinget Miljø tager en række centrale aktører debatten om fremtidens planlov og ændringerne fra 2017. Hvad har virket, og hvad har ikke? Og hvordan skal fremtidens planlov se ud? 

Coronakrisen har skubbet debatten om planloven i baggrunden, men i mellemtiden er den ikke blevet mindre væsentlig. I de kommende uger er planloven til debat på Altinget Miljø. 
Coronakrisen har skubbet debatten om planloven i baggrunden, men i mellemtiden er den ikke blevet mindre væsentlig. I de kommende uger er planloven til debat på Altinget Miljø. Foto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix
Marie Lagoni Pedersen

I 2017 trådte en række ændringer af planloven i kraft, og nu tre år efter er det meningen, at de ændringer skal evalueres. Der ligger allerede en stor bunke input til den evaluering på erhvervsminister Simon Kollerups (S) bord efter en omfattende høring, ministeren gennemførte vinteren over. 

Kort før nedlukningen af landet var nogle af de centrale aktører på området ude at lufte deres forslag. Siden har coronakrisen skubbet debatten om planloven i baggrunden, men i mellemtiden er den ikke blevet mindre væsentlig. 

I de kommende uger på Altinget Miljø tager en række centrale aktører derfor debatten om fremtidens planlov og ændringerne fra 2017. 

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybde med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00