Om  
Court Møller

Radikale er klar med kandidater i Rudersdal

Radikale Venstre i Rudersdal har opstillet tre kandidater til kommunalvalget i november. Court Møller er blevet valgt som partiets spidskandidat.

Katrine Falk Lønstrup

Radikale Venstre i Rudersdal Kommune er nu klar med de tre kandidater, der kan se frem til at stå øverst på partiets opstillingsliste ved det kommende kommunalvalg.

Det skriver Rudersdal Avis.

Court Møller, der allerede nu sidder i byrådet i Rudersdal Kommune, er blevet valgt som partiets spidskandidat. Han blev valgt ind første gang ved sidste valg og har siden været formand for Miljø- og Teknikudvalget i Rudersdal Kommune.

50-årige Court Møller er uddannet cand.merc.jur. fra Aalborg Universitet og arbejder til daglig som chefkonsulent i Beredskabsstyrelsen.

Ud over Court Møller er også Karin Christiansen og Nikolaj Brasen blevet valgt som kommunale kandidater for Radikale. Karin Christiansen, der er formand for Radikale Venstre i Rudersdal og til daglig er præst, er opstillet som nummer to på listen, mens Nikolaj Brasen, der arbejder arbejder som IT-konsulent i NNIT, er nummer tre på Radikales opstillingsliste.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Court Møller

Byrådsmedlem (R), formand, Klima- og Miljøudvalget, Rudersdal Kommune, sektionschef for HR-Partner, Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Beredskabsstyrelsen
cand.merc.jur. (Aalborg Universitet 1992)

0:000:00