Ugens Embedsmand: Signe Nepper Larsen vil gerne redde verden, men er blevet mere pragmatisk realist med årene

Naturinteressen startede tidligt i barndommen for vicedirektøren i Naturstyrelsen. Hun har lang erfaring fra det private erhvervsliv og ser flere ligheder end forskelle til embedsværket.

Signe Nepper Larsen kan lide at tage ansvar for, at en arbejdsplads fungerer, så man trives og leverer høj kvalitet til tiden.
Signe Nepper Larsen kan lide at tage ansvar for, at en arbejdsplads fungerer, så man trives og leverer høj kvalitet til tiden.Foto: Naturstyrelsen
Simon Engell Kjøller

Hvilken opgave tager mest af din tid i øjeblikket?

I Naturstyrelsen er vi i gang med at gøre vores fælles natur vildere. Vi forvalter de statsejede skov- og naturområder, og denne forvaltning undergår et paradigmeskift i disse år.

Vi stopper skovdriften og udlægger mere urørt skov. Og med Natur- og Biodiversitetspakken fra december 2020 er vi i gang med at realisere op mod 15 naturnationalparker på statens arealer, som vil give endnu mere plads til naturen og nye naturoplevelser.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024