svarer 
Ellen Trane Nørby

Sundheds- og Ældreudvalget spørger sundhedsministeren, Ellen Trane Nørby, om de gamle oplysninger der fremgår af Sundhedsstyrelsens notat ”Omskæring af drenge”, vil blive revideret

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 9, Spørgsmål 21
Vil ministeren oplyse, om de gamle oplysninger der fremgår af Sundhedsstyrelsens notat ”Omskæring af drenge”, vil blive revideret? Der henvises til bilag 10.

Svar fra fredag den 1. februar 2019
”Vil i istere oplyse, o de ga le oplys i ger der fre går af Su dhedsstyrelse s otat ”O skæri g af dre ge”, vil blive revideret? Der he vises til bilag .” Svar:

Styrelsen for Patientsikkerhed er anmodet om at opdatere både den faglige vejledning om omskæring af drenge og Sundhedsstyrelsens notat fra 2013.

Som oplyst i mit tidligere svar af 28. januar 2019 på spørgsmål nr. 8 (B 9) har jeg en forventning om, at Styrelsen for Patientsikkerhed i den forbindelse inddrager alle de relevante sundhedsfaglige aspekter og bidrag fra faglige selskaber.
0:000:00