Peder Hvelplund
 svarer 
Ellen Trane Nørby

Peder Hvelplund (EL) spørger sundhedsministeren, Ellen Trane Nørby, hvornår det kommende notat fra Styrelsen for Patientsikkerhed forventes at foreligge

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 9, Spørgsmål 22
Ministeren bedes bl.a. i forlængelse af svar på spm. 10 oplyse, hvornår det kommende notat fra Styrelsen for Patientsikkerhed forventes at foreligge.

Svar fra mandag den 11. februar 2019
”Mi istere bedes bl.a. i forlæ gelse af svar på sp . oplyse, hvor år det ko mende notat fra Styrelsen for Patientsikkerhed forventes at foreligge.” Svar:

Sundheds- og Ældreministeriet har indhentet bidrag fra Styrelsen for Patientsikkerhed, der har oplyst følgende, som jeg kan henholde mig til:

”Det er Styrelsen for Patientsikkerheds forventning, at styrelsens notat om omskæring af drenge vil kunne færdiggøres i løbet af foråret 2019.

Styrelsen for Patientsikkerhed vil forud for offentliggørelse af endelig udgave af notatet iværksætte en offentlig høring af et udkast til notatet. Det kan hertil oplyses, at der i øjeblikket pågår drøftelser, som skal afsluttes, inden høringsprocessen kan iværksættes.”
0:000:00